Знайшлося архівне фото короля вовчиць Олега Винника з матір’ю: ким була родичка легендарного співака

Особисте життя Олега Винника - таємниця, яку ще доведеться прихильникам розгадати. Нещодавно у мережі знайшлося архівне фото його поруч з матір'ю.

Родина Олега Винника – це справжня тема табу для артиста. Співак ніколи не розповідає про свою дружину чи хоча б пасію. Про батьків теж воліє не говорити багато. Відомо, що зірка вже поховав і матір, і батька.

Та нещодавно у мережі з’явилося архівне фото, де підкорювач всіх жіночих сердець ніжно обіймає стареньку матір. Цей кадр дійсно змінює уяву про співака.

Ким була матір Олега Винника?

Ганна Яківна Винник народилася у 1938 році. Пішла з життя коли їй виповнилося 80 років. Проживала жінка у Черкаській області та працювала на фермі. До речі, сама мама організовувала перші дитячі виступи майбутньої зірки та працювала так, аби у її дитини все було лише найкраще. 

За це Олег присвятив рідній людині цілий концерт у рідному селі.

Проте, перед смертю матір сина так і не побачила. У день, коли сталося горе, у Винника був концерт. Ганна Яківна сама відмовляла свою дитину від відвідин рідної домівки.

Сам же Олег неодноразово говорив, що знав – його будуть засуджувати за той виступ.

Рідкісне фото: Олег разом зі своєю мамою.

Роботяща жінка перенесла цілих 3 інсульти, але дуже емоційно сприймала всі новини про те, що хтось хоче дізнатися особисту інформацію про її сина.

Жінка обожнювала дивитися концерти Олега та навіть у лікарні завжди дивилися телевізор, аби насолодитися співом дитини.

Є інформація про те, що допомагала та проживала разом з матір’ю сестра Олега – Наталія. Та сам артист не підтверджує та не спростовує цієї інформації.

Щодо батька, то співак розповідав, що той ніколи не був на виступах сина. Так склалося, що навіть під час поїздки на один із запланованих концертів, чоловіку, який вже був у вельми поважному віці стало зле. Він так і не побачив свого сина на сцені наживо.

Схожі статті