Наталія Могилевська розповіла, як оговтується від найважчого періоду життя: кохання творить дива

Наталія Могилевська завжди знає чим вразити прихильників. Цього разу зірка вирішила поділитися секретами свого неперевершеного вигляду.

Наталія Могилевська завжди мала неперевершений вигляд. Зірка зізналася, що їй дуже сподобалося спілкуватися з прихильниками.

Тож виконавиця вирішила розповісти, як їй це вдається, особливо після новорічних свят. Великих секретів у співачки немає. але для неї головну роль відіграє правильний розпорядок дня, коли она намагаєтьсЯ лягати і вставати раніше, присвячуючи цей час лише собі і налаштовуючись на новий день і справи.

Зірка зізналася, що сидіти на дієтах вона не дуже любить, тож розповіла про свій спосіб повернення у форму. Для неї це один день присвятити обмеженій кількості їжі. При цьому співачка зізналася, що не їсть м’яса, але не змушувала нікого відмовлятися від нього.

Проте деякі прихильники зірки вирішили, що таким чином артистка намагається зробити усіх вегетаріанцями, що їм не дуже сподобалося. Хоча були і ті, хто взяв собі зіркові поради на замітку і вирішив спробувати.

Хоча і самі підписники Наталії Могилевської теж поділилися не надто здоровими звичками підтримки гарної фізичної форми. А от на те, що артистка не забуває про фізичні вправи ніхто не звернув уваги.

На думку підписників Наталія Могилевська має чудовий вигляд не через дієти, а тому, що закохалася. При цьому сама народна улюблениця ні про які стосунки з чоловіками не розповідала. Схоже, що два невдалі шлюби, все ж вплинули на неї і вона вирішила жити лише для себе і присвячувати себе роботі.

Наталія Могилевська шукала спокій та себе у Індії
Наталія Могилевська шукала спокій та себе у Індії

Крім того, у звичку співачки увійшли і регулярні поїздки до Індії. де вона повністю забуває про проблеми і присвячує час медитаціям і пошуку відповідей на питання, які її тривожать. Цей метод вона відкрила для себе у момент найбільшого виснаження, коли не роздумуючи покинула всі справи і поїхала туди на місяць.

Схожі статті