Маша Єфросиніна поділилася важкою втратою та щемливими спогадами про близьку людину: його не стало вчора

Маша Єфросиніна розповіла історію свого успіху на "Євробаченні-2005" і пригадала дизайнера, без якого цього не сталося б.

Телеведуча Маша Єфросиніна завжди має неперевершений вигляд. Зазвичай зірка телебачення обирає зручні костюми, проте іноді з’являється у вражаючих сукнях. Історією створення однієї з них теледіва вирішила поділитися з прихильниками.

Маші Єфросиніній тоді справді було важко, адже окрім проведення важливої події, вона ще й була мамою маленької Нони, яка народилася за рік до проведення пісенного конкурсу.

Маша Єфросиніна на Євробаченні-2005
Маша Єфросиніна на Євробаченні-2005

Як нагадала у дописі телезірка, у 2005 році, коли її за три тижні до проведення в Україні фіналу пісенного конкурсу затвердили ведучою. Тоді у неї постала проблема з вбранням, яку ніхто не підказував як вирішити. Зірці довелося самій шукати собі сукню.

Вона наголосила на тому, що у той час не було такої кількості соцмереж, де дизайнери змагалися між собою за найкращий варіант сукні й не давали можливості знаменитостям побувати на світському заході у своїх вбраннях за одну лише відмітку в дописі.

Після невдалої спроби отримати стильну сукню у магазині, Маша Єфросиніна звернулася до знайомого дизайнера Сергія Єрмакова, який на той час був справжньою зіркою і шив вбрання для всього українського бомонду.

Свій допис телеведуча присвятила пам’яті дизайнера, якого не стало напередодні. Маша Єфросиніна зізналася, якби не допомога друга-дизайнера, вона б не знала як вийти з тієї незрозумілої ситуації.

Прихильники зірки були вражені такою новиною і поділилися з нею своїми емоціями та спогадами про той тріумфальний рік. Дехто зауважив, що після того, як почув, що ведуча вільно говорить англійською, і сам захотів вивчити цю мову, яка стала вже третьою рідною.

Схожі статті