У Христини Орбакайте знайшовся брат, якого приховували роками: що відомо про таємного сина Алли Пугачової

Алла Пугачова - одна з найбільш популярних співачок. Здавалося, що прихильники вже все знають про її особисте життя.

Алла Пугачова. Ця зіркова співачка відома не одному, не двом, а щонайменше трьом поколінням жителів всього СНД. Колись, Примадонна нашої естради співала рядки про те, що вся країна намагається постійно дізнатися про її справи та вивідати всі подробиці життя.

Завжди вона відкрито та вільно спілкувала зі своїми фанатами, проте, як виявилося, у цієї жінки ще повно секретів, які ще доведеться дізнатися.

Діти Алли Борисівни

Відомо, що єдиною донькою співачки довгий час лишалася Христина Орбакайте. Жінка стала теж відомою завдяки впливу своєї матері, а також власному таланту.

Максим Галкін з дітьми
Максим Галкін з дітьми

Проте, 7 років тому родина Пугачової поповнилася двома чарівними малюками. Ліза та Гаррі народилися на світ від сурогатної матері. Проте, диво науки допомогло передати діткам генетику зіркової Алли.

Виявилося, що Примадонна, будучи молодою, вирішила заморозити свої яйцеклітини, щоб коли зустріне дійсно гідного чоловіка, змогла за будь-яких обставин народити йому малюків.

Таким чоловіком став Максим Галкін. За словами шоумена, сама Алла стала ініціаторкою народження дітлахів.

Проте, як виявилося, у старшої доньки є ще один родич, про якого ніхто не підозрював.

Христина Орбакайте разом з батьками.
Рідкісне фото на якому вся родина разом.

Міколас Орбакас – рідний батько Христини. Литовський артист пішов від Примадонни, коли подружжя прожило лише чотири роки разом.

Після розлучення, Міколас дуже швидко одружився. Нова пасія не стала чекати та народила коханому сина.

Хлопця звати Фабіан. Христина підтримує зв’язки з ріднею.

Справа – молодший брат Христини Орбакайте.
Рідкісне фото.

Варто зазначити, що Алла Борисівна була спершу, ще за радянських часів, проти поїздок доньки до родичів колишнього чоловіка, проте, згодом побачила, що розлука засмучує доньку та перестала противитися спілкуванню.

Схожі статті