Надя Дорофєєва опинилася в обіймах короля вовчиць Олега Винника: поки Дантес і Таюне не бачать, можна все

Олег Винник знову у центрі уваги: поп-король знайшов Таюне заміну та обійняв не менш відому білявку.

Особисте життя найвідомішого українського блондина оповито таємницями. У 2015 році Олег Винник зізнався німецькому виданню, що має дружину та сина. Проте, їх імен та біографії розкривати не захотів.

Допитливі прихильники постаралися та знайшли потрібну відповідь. Докопавшись до джерел юності артиста, фанати та журналісти дійшли до висновку, що єдиним коханням Олега Винника є Таїсія Сватко, більш відома під псевдонімом, як Таюне.

Довгий час жінка виступала на бек-вокалі, проте, останнім часом взялася за свою особисту кар’єру. Співачка не приховує, що Олег їй в усьому допомагає, а також є автором пісень.

Підкорювач вовчиць не тільки допомагає будувати зіркову кар’єру своїй напарниці. Він кожного разу,  не помічаючи того, робить знаки уваги жінці, які напряму свідчать про їх гарні стосунки. На сцені ця парочка уже давно – буквально зі студентських років.

Наприклад, під час гостин на студії Пономарьова Олександра, Олег весь час ніжно та з посмішкою дивився на свою потенційну дружину. Під час виконання народної пісні навіть обіймав білявку.

Сама ж Таїсія не приховує свого ставлення до співака. Вона дякує за всі привітання до свят публічно, а також просуває його власний мерч одягу. Та жінка також тримає у таємниці те, що чи є між ними, музикантами, щось більше, аніж просто робочі стосунки.

Олег Винник та Надя Дорофєєва

Спантеличує те, як просто спілкується з іншими жінками Олег Винник.

Ось, наприклад, з подружкою Потапа співак, під час зйомки промо до шоу “Голос країни”, дозволив собі обійми.

Надя Дорофєєва позує у відвертому костюмі для спільного селфі.

Збентежило прихильників ще й те, що під час участі у проекті “Танці з зірками” Олег виконував дуже відверті та пристрасні танці разом з Оленою Шоптенко.

 

Схожі статті