Трагедії Олени Кравець, які зробили її по-справжньому щасливою

Олена Кравець - єдина жінка у студії "Квартал 95". Вона жартує на рівні з чоловіками. Але в житті вона залишається такою ж ніжною та люблячою жінкою та мамою.

Олена Кравець, будучи єдиною жінкою у чоловічому колективі, не завжди витримує той ритм життя, у якому живуть її колеги. Найперше, що виснажує жінку, так це рівень, нижче якого вона не має права опускатися.

Жінка зізналася, що шалений ритм роботи зі студією і взагалі життя, не дав їй сповна насолодитися першим материнством зі старшою донькою Машею. Проте, коли артистка починає картати себе за неналежну увагу, донька навпаки, вважає її найкращою мамою і стверджує, що в неї було найкраще дитинство.

Олена Кравець з донькою Машею

Особливо прикро стає Олені Кравець за те, що через роботу вона змушена була на деякий час покинути доньку у батьків і всі сили кинути на кар’єру.

Але саме такі періоди життя виховали у Маші самостійність і вибудували настільки довірливі стосунки між зірковою мамою та донькою, що акторка у 15 років навіть запропонувала дівчинці жити окремо від них. Дівчинка дуже зраділа, але при цьому всю відповідальність за побут і життя взяла на себе.

Схоже, що зірка зробила це через те, що у родині мало з’явитися ще двоє дітей і дівчинка потерпала б від недостатку материнської уваги. Крім того, дівчинка живе не сама, а з подругою. До того ж поруч живуть друзі родини та куми, тож дівчинка все одно перебувала під наглядом.

Крім цього, акторка студії “Квартал 95” вперше вільно розповіла про втрату двох дітей. Вона болісно переживала цей період і довго не могла повірити у те, що у 2016 році нарешті знову стала мамою відразу двох діток. Після минулого негативного досвіду зі старшою донькою, Олена Кравець вирішила, що такий марафон не вартий того, аби пропустити найцікавіші періоди життя дітей і вирішила сповна насолоджується материнством.

Навантаження у гумористки справду велике, адже вона ще й керує “Жіночим кварталом”. Жінка зізнається, що у цьому колективі їй працювати набагато легше і простіше. Адже її оточують зовсім інші люди, інші теми і взагалі відносини у колективі.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.