|
22.01.2021 12:55

Джамала переспівала Тіну Кароль: підсиджує зіркову колегу у суддівстві на “Голосі країни”

Незабаром розпочнеться новий сезон пісенного шоу "Голос країни". Оцінювати таланти українців буде Тіна Кароль, Олег Винник, Дмитро Монатік та Надя Дорофєєва.

“Голос країни” – без прикрас, один з найбільш популярних телепроектів. Скільки всього траплялося під час його ефірів! Кохання, розчарування, сльози та поява нових зірок української естради.

Найгучнішою подією минулого року стала інтрига, яку тримали Дан Балан та Тіна Кароль. Зірки приховували романтичні почуття, що склалися між ними під суддівства. Досі достеменно невідомо, чи дійсно зустрічалися знаменитості.

Тепер перед стартом нового сезону цікавість до проекту проявила ніхто інша, як Джамала.

Співачка, що принесла Україні перемогу на Євробаченні, вже була суддею пісенного конкурсу. Вона навіть стала тренеркою у дитячій версії “Голосу країни”.

Проте, її місце згодом зайняли інші зірки.

До речі, Тіна Кароль вже другий сезон тримається у кріслі судді.

Її пісню і переспівала Джамала.

Джамала співає фірмову пісню Тіни Кароль. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Звісно кавер вдався дуже незвичним, адже спеціальна програма в Інстаграмі змінила розкішний голос співачки.

Як ставиться до Тіни Кароль Джамала?

В одному з сезонів шоу “Голос країни” обидві співачки стали тренерками телепередачі. Вони вправно виконували свої задачі, проте, не забували й конфліктувати.

Тренерський склад 7-го сезону “Голосу країни”, де обидві зірки стали тренерками.

Проте, за словами їх колеги, Потапа, який теж тренував юні таланти у проекті, великих сварок між жінками не спостерігалося. Звісно, недорозуміння були, та співачки вирішували їх чесно, не соромлячись показувати всю гаму емоцій на камеру.

Колеги по цеху відзначали, що у Джамали дуже прямолінійний характер. Вона не соромиться говорити правду.

Щодо Тіни, зірка вітала її з Днем народження та видно було, що переможниця Євробачення дуже переймається особистою трагедією. Джамала щиро вірить, що життя співачки попри всі випробування продовжується та вона ще зможе знову покохати.