Чоловік Ірини Білик бачить сина рідко, спілкується з ними скайпом та готує сам: сімейне життя поп-діви

Ірина Білик - відома українська співачка за плечима має безліч шлюбів та стосунків. Здавалося, останнє заміжжя - одне з найуспішніших, проте, чоловік

Особисте життя Ірини Білик – одна з найбільш обговорюваних тем. Українська Мадонна переплюнула всіх зірок за кількістю шлюбів та молодих обранців. Мабуть, більше чоловіків у шлюбі мала тільки Алла Борисівна Пугачова.

Нині відома українська білявка щаслива разом з відомим фотографом Асланом Ахмадовим. Попри відстань та різницю у віці у 3 роки, пара почувається дуже щасливою.

Чим живе та займається чоловік Ірини Білик?

Аслан Ахмадов – це відомий фотограф. Його роботи продавалися на аукціоні та коштували понад 3 тисячі фунтів. Крім цього, чоловік займається зйомкою документального кіно та вже спробував себе у ролі продюсера.

Він працював з такими знаменитостями, як Людмила Гурченко та Ада Роговцева. Знімав кліп для Філіпа Кіркорова.

У 2015 році у пари Білик та Ахмадова народився син. Хлопчика виносила сурогатна матір. Зараз дитина проживає з Іриною.

Є одне захоплення у фотографа, про яке він говорить кожен раз у своєму блозі в Інстаграмі. Чоловік дуже полюбляє знаходити та фотографувати раритетні двері.

“Я дуже люблю фотографувати двері. У мене ціла колекція цих фотографій, зроблених під час моїх поїздок, в різні країни. Часом вхід в житло, немов живописне полотно, красномовно розповідає, про життя міста та, про його мешканців”

Які стосунки в пари?

Аслан проживає у Москві, а його дружина вирішила лишитися у Києві. Тут її старший син живе з потенційною невісткою. До речі, з дівчиною в Ірини дуже гарні стосунки.

Співачка не раз розповідала, що вимушена спілкуватися по скайпу з коханим. Проте, до Росії декілька візитів жінка робила. За це її намагалися цькувати активісти, проте, підстав реальних не було, адже Ірина відвідувала сусідню державу виключно з особистих цілей.

Аслан Ахмадов самостійно готує собі сніданок.

Живе у Москві чоловік сам. Навіть побутом вимушений займатися власноруч. Він неодноразово показував у своєму блозі в Інстаграмі те, як готує сніданок.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.