Наталія Могилевська анонсувала власну колекцію прикрас і нарвалася на критику: повторила за Тіною Кароль

Наталія Могилевська - легенда українського шоу-бізнесу. Тож не дивно, що вона вирішила порадувати шанувальників не лише новими композиціями.

Співачка Наталія Могилевська лише нещодавно вразила виходом нової пісні у новому для себе жанрі, чим викликала неоднозначну реакцію колег. Одні віталои артистку з успіхом, а інші відверто не зрозуміли її експерименту. В будь-якому випадку, композиція “Натусік” нікого не залишила байдужим.

Прихильники співачки і досі закидають її TikTok роликами на слова нового хіта Наталії Могилевської.

Після такої шаленої популярності зірка естради наважилася на новий експеримент. Вона вирішила створити авторську колекцію ювелірних прикрас і поцікавилася у прихильників, які саме прикраси вони хотіли б побачити у її авторській колекції. Подробиці нового проекту співачка поки не розповідає, але фанати не сумніваються, що і цей експеримент артистки увінчається успіхом.

Наталія Могилевська зауважила, що хоче створити колекцію, яка не була б прив’язана до конкретного імені та підходила усім без винятку. Також виконавиця запропонувала підписникам самим придумати назву для неї.

Ідеї, схвальні відгуки та компліменти артистці посипалися відразу. Проте не всі це підтримали і звинуватили Наталію Могилевську в тому, що вона повторила ідею за іншою українською виконавицею Тіною Кароль.

Саме поп-діва першою в українському шоу-бізнесі випустила авторську колекцію прикрас, на яку співачку надихнули квіти з її власної присадибної ділянки.

Хоча і сама Тіна Кароль, за твердженням прихильників, не першопрохідець у цій сфері та ніколи не претендувала на це звання. Артистка пояснила це прагненням дарувати прихильникам не лише музичні подарунки.

Схожі статті