Міка Ньютон розповіла, як необачність довела її до раку: думала, що набрала вагу

Інколи ми не можемо навіть знати, яка небезпека може нас чекати. Міка Ньютон розповіла, як хвороба маскувалася довгий час.

Ніжна співачка з сильним голосом – Міка Ньютон весь минулий рік присвятила, на жаль, не творчому розвитку, а боротьбі з хворобою. Жінці довелося пройти не один курс лікування, аби отримати шанс на збереження свого життя.

Міка Ньютон - справжній борець за життя
Міка Ньютон – справжній борець за життя

Як все почалося

Хвороба підкралася непомітно. Ніхто не міг навіть здогадатися, що у молодесенької Оксани, таке справжнє ім’я співачки, може розвинутися рак яєчника. Цей діагноз ставлять жінкам, що вже народили, а зірка навіть не могла завагітніти.

Почалася хвороба дуже дивно. Худорлява Міка різко почала набирати вагу. Їй здавалося, що вона виглядала так, наче носить дитину під серцем. Вона була впевнена, що винити тут треба себе, адже не контролювала вагу.

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Сильна жінка почала активно займатися спортом. Вона виконувалася тяжкі вправи та одного разу вимушена була звернутися до лікаря.

Варто зазначити, що проживає українська артистка у Сполучених Штатах Америки, де рівень медицини вважається одним з найвищих у світі.

Страшний діагноз

У квітні 2019 року американські медики продовжували стверджувати, що жінка просто неправильно харчується. Сама ж Міка вважала, що просто лінується, коли організм відмовлявся виконувати вправи, адже на той момент у неї була цій повернути струнку талію.

На превеликий жаль, похудає зірка геть не природнім способом. Попереду була запекла боротьба.

12 курсів хіміотерапії, операція – все це, аби лишитися живою. Міка пройшла пік захворювання, впоралася з важким лікуванням, а згодом дізналася, що рак відступає і вона має І стадію.

Міка зазначає, що весь шлях боротьби вона не втрачала надії та молилася за своє одужання. За її словами, це дуже допомагає, коли здається, що шансу немає.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.