Прима-балерина Катерина Кухар застрягла посеред Індійського океану під час відпочинку

Як та яким чином рятували зірку вітчизняного балету? Кухар розповіла усі деталі неприємного інциденту.

Прима-балерина українського шоу-бізнесу Катерина Кухар нещодавно відправилася з родиною на відпочинок у Мальдіви. Впродовж новорічних канікул артистка не покидала своїх підписників та розповідав про усе найцікавіше та захоплююче, що ставалося з нею на островах.

Острівна романтика

Чоловік танцюристки розважав її та поєднувався з природою, а подружжя не полишала фауна екзотичного місця: то по їх спинах повзали краби, то в ресторані родина роздивлялася симпатичну ящірку.

Катерина зазначила, що дуже задоволена сервісом,  який надавався місцевими готелями. Вона розповіла про баггі, який переправляє туристів по дерев’яному мостику, аби туристи не йшли пішки та не втомилися. Також артистка показувала неймовірні страви, які куштує та різноманітні екзотичні фрукти.

Посеред океану

Але навіть на ідеальному відпочинку стаються неідеальні речі. Кухар із своєю родиною мала переправитися з одного острова до іншого.

Скріншот сторінки Instagram Катерини
Скріншот сторінки Instagram Катерини

Чому подружжя змінило готель – вона не пояснила, але розказала, що новий острів на шість кілометрів довший, ніж попередній. Та на шляху до нового готелю човен заглох і зіркова пара опинилися посеред океану.

“На шляху до острову не обійшлося без пригод. У нас заглох мотор на човні. Але сервіс, який надають готелі настільки ідеальний, що буквально за 20 хвилин нам надали новий човен і відправилися далі.” -розповідає Катерина Кухар.

На щастя,  їх врятували дуже швидко і танцюристка залишилася більш, ніж задоволена. Балерина, яка завжди виглядає з голочки, вирішила дати собі можливість відпочити від макіяжу та нарядів та постала перед підписниками з розтріпаним волоссям, без мейкапу та у сумнівних речах: у червоному картузі, сонцезахисних окулярах та сорочці.

Скріншот сторінки Instagram Катерини
Скріншот сторінки Instagram Катерини

А під кінець дня діти подружжя так стомилися, що позасинали прямо в ресторані. Відпочинок теж вимагає фізичних та моральних сил.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.