Українська артистка Джамала публічно зізналася, що їй соромно за свій вчинок: часу назад не повернеш

Співачка Джамала не змогла стримати свого слова та зірвалася, за що швидко пошкодувала та попросила пробачення.

Українська співачка Джамала, хоч і трималася епатажного стилю впродовж своєї багаторічної кар’єри, але все ж таки свою популярність заробила неймовірним голосом. І стереотипи щодо повноти та силу голосу на неї приміряти неможливо тому, що Джамала завжди була максимально стрункою.

Щастя материнства

Так, щастя материнства неможливо купити чи чимось замінити. Адже це безцінно. Та де яку ціну все ж доводиться платити. Наприклад, зайва вага. Для деяких це не буває проблемою, особливо в епоху бодіпозитиву, коли неймовірно маленька кількість людей наважується сказати щось супроти великого розміру речей.

Скріншот stories співачки Джамали
Скріншот stories співачки Джамали

Естрада – інша

Але для артистів їх вага дуже важлива. Не тільки тому, що на них дивиться мільйонна аудиторія, але й тому, що вони мають виступати у коштовних костюмах, які немає часу перероблювати.

Скріншот сторінки співачки
Скріншот сторінки співачки

Співачка Джамала стала мамою вдруге: в неї народився син. І так як період вагітності та пологів закінчився, Джамала має змогу зайнятися своїм тілом. Так, нещодавно артистка заявила, що починає боротьбу з “десяточкою”. Але не пройшло і десяти днів, як відбувся перший зрив, про який розповіла артистка у своєму Instagram акаунті.

“Доброго ранку, друзі! Для мене воно не с зовсім добре, тому буду розмовляти у масці тому, що без маски мені соромно. Ви так пишалися мною, що в мене тут одні салатики, зелень, здоровий образ життя, тощо…Помилкою було піти до французького ресторану вчора. І я з’їла шоколадний фондан. Мені дуже соромно, пробачте мене будь ласка. Я більше так не буду.”

Сподіваємося, що це в перший і останній раз.

Схожі статті