Онука Софії Ротару показала свого немолодого обранця: немаленький капітал і немаленький вік

Майбутнє подружжя вирішило публічно показати свої почуття один до одного.

У 2001 році Софія Ротару стала бабусею в другий раз – в сім’ї у її сина Руслана народилася дівчинка, яку назвали Софією. Цього року внучці зірки виповнилося 19 років. Незважаючи на юний вік, Софія Евдокименко вже замислюється про те, щоб піти під вінець.

Як зуміли з’ясувати журналісти, зараз родичка артистки готується до весілля. Про своє особисте життя Софія Евдокименко розповідає нечасто. Відомо було тільки те, що внучка Ротару зустрічається з бізнесменом з Франції і навіть познайомила його з родичами. Проте скоро стосунки зійшли нанівець. Приваблива Софія не довго залишалася одна. Новим обранцем Евдокименко став підприємець, віце-президент по маркетингу компанії Readdle Денис Жданов. Відомо, що бізнесмен входить в рейтинг журналу Forbes “ТОП – 30 підприємців Європи у сфері технологій”.

Славний Нью-Йорк

Зіркова пара зараз проживає у Нью-Йорку. Софія навчається на факультеті дизайну, займається моделінгом та блогінгом, а Жданов зайнятий бізнесом. На диво, у них немає хейтерів, а в коментарях лише позитивні відгуки щодо особистих якостей молоді.

Поговорюють, що у пари зовсім скоро весілля. Певно тому Софія вирішила не приховати свого обранця та опублікувала світлини разом з ним. Денис Жданов постав у чорній футболці та простих джинсах, а Софія одягла леопардову сукню та розпустила волосся.

Пара виглядає дуже гармонічно і насамперед щасливою. Тож залишається чекати на офіційну дату весілля. А різниця у віці, яка складає близько одинадцяти років деяких шокує, а деяких зовсім не дивує, адже стандарти  в усіх різні.

Схожі статті