Жартівницю Лесю Нікітюк цілковито поглинули Мальдіви: чому зірка не виходить на зв’язок

Леся Нікітюк невдоволена своїм провайдером мобільного зв'язку. Коли ж зірка отримає бажаний роумінг?

Леся Нікітюк продовжує традиції українських зірок та відправилася на зимові канікули до сонячних Мальдів. Здається, що аншлаг пересунувся з Балі до вищевказаних островів. Можливо тому, що Балі сколихнула сварка Олі Бузової та Дави?

Леся полетіла на відпочинок одна, без друзів, що не заважає їй відпочивати та розважатися. Тим паче, що зараз усі психологи радять хоча б раз у рік відправлятися у подорож у повній самотності.

Відірватися по повній

Телеведуча фотографуеться на фоні океану, на золотих пісках, ділиться враженнями та радісними моментами з відпочинку. Будучи тривалий час тревел-ведучою Лесі Нікітюк не в новинку острова і вона знає, як потрібно проводити час на Мальдівах та відривається по повній.

Ах, Водафон

Але сонячний відпочинок зіпсувала вона неприємна новина. Компанія мобільного зв’язку Vodafone має технічні проблеми з роумінгом, тому Леся ненадовго загубилася. З її сторіз Інстаграм зрозуміло, що деякий час до неї не могли додзвонитися родичі та близькі люди. І не дивлячись на те, що Нікітюк та її мама нібито знайшли вихід із ситуації, а саме придбали картку іншої компанії мобільного зв’язку, проблема все одно залишилася.

А проблема все не вирішується

Леся сміється та негодує. В останніх Інстграм сторіз зірка особисто звернулася до представників компанії з проханням налагодити зв’язок.

Знаменитість, в тім, не втрачає часу і публікує свої селфі та відео. Тож прихильники можуть бути спокійні, адже зірці нічого не загрожує. Вона тільки не має змоги побалакати по телефону з рідними.

Схожі статті