Максим Галкін з сином знову проводять вихідні з користю: Алла Пугачова з донькою можуть присвятити час собі

Максим Галкін в черговий раз показав, що його статус зірки не заважає йому бути гарним батьком і господарем. найбільше це цінують діти зірки.

Родина російського гумориста Максима Галкіна та Примадонни Алли Пугачової давно привертає увагу прихильників. Найбільше вражає те, що артисти встигають не лише працювати, приділяти увагу хатнім справам, а й самостійно займатися вихованням двійнят Лізи та Гаррі.

При цьому син, як справжній чоловік, найбільше часу проводить з батьком, який навчає його робити багато речей по дому.

Раніше гуморист поділився відео, коли вони з сином міняли лампочки у старовинній дерев’яній люстрі. Як зізнався сам артист, його син Гаррі дуже любить всілякі механізми і техніку, тож вони обоє отримали велике задоволення від спільно проведеного часу.

Російський гуморист Максим Галкін знову викликав заздрість у прихильників. Цього разу артист разом з сином знову займалися хатніми справами. Мало того, що чоловік Алли Пугачової все робить сам, так він не забуває привчати до цього і сина. Хлопчикові, схоже, це дуже подобається і він все намагається робити сам.

Щоправда зірковий батько завжди поруч і готовий підказати і допомогти синові. При цьому Максим Галкін завжди детально пояснює синові що вони збираються робити і показує, що і як потрібно зробити.

Звісно, прихильники не могли оминути увагою таке проведення часу і відверто зізналися у тому, що трохи заздрять дружині Максима Галкіна Аллі Пугачовій та дітям пари, Лізі та Гаррі. А все тому, що зірковий батько не лише встигає працювати, а й не забуває приділяти час улюбленим дітям.

Цікаво, що артист сам орієнтується у будинку і знає що де лежить. Це не залишило прихильників зірки байдужими і викликало неабиякий захват. Хоча дехто з прихильників зізнався, що вони навіть у себе вдома не завжди можуть знайти якісь речі. І це з тим, що живуть вони у квартирі.

Схожі статті