Дружина Дантеса Надя Дорофєєва поділилася найбільш хвилюючим моментом у житті: “Вже не терпиться”

Надя Дорофєєва стала одним з зіркових тренерів проекту "Голос країни". Разом з командою співачка з нетерпінням очікувала перших виступів у новому сезоні.

Співачка і екс-солістка гурту “Время и Стекло” Надя Дорофєєва стала одним з зіркових тренерів вокального проекту “Голос країни”, зайнявши місце поруч з Тіною Кароль, Олегом Винником та Дмитром Монатіком.

Співачка рідко ділилася дописами до того моменту, поки не було оголошено дату виходу чергового сезону. Але, нарешті, зустрівшись, всі були невимовно щасливі і багато фотографувалися і сміялися.

Надя Дорофєєва з колегою Дмитром Монатіком
Надя Дорофєєва з колегою Дмитром Монатіком

Під час карантину тренери активно працювали, набираючи свою команду шляхом сліпих прослуховувань. Надя Дорофєєва зауважила, що у неї найкраща команда виконавців, у якій вона впевнена. Артистка зізналася, що з нетерпінням чекає можливості представити глядачам свою команду виконавців.

А прихильники, у свою чергу, підтримали улюблену виконавицю та її підопічних. Тож не дивно, що напередодні артистка з нетерпінням чекала перших виступів своїх підопічних.

Сама співачка поділилася у своєму Інстаграм найемоційнішими моментами першого випуску нового сезону “Голосу країни”.

Зокрема, на одному з відео з’явилося і попередження для чоловіка співачки Володимира Дантеса, яке залишив колега співачки Дмитро Монатік. А все через доволі відкритий наряд Наді Дорофєєвої та її доволі близьке спілкування з колегою по проекту Олегом Винником.

Надя Дорофєєва з колегою Олегом Винником
Надя Дорофєєва з колегою Олегом Винником

Сама ж артистка отримувала задоволення від участі у вокальному шоу і з задоволенням ділилася гарним настроєм з глядачами, колегами та ведучими. Крім того, в перервах між виступами вона і сама встигла влаштувати невеликий концерт у тренерському кріслі, заспівавши свій хіт “Горит”.

Що ж, сезон обіцяє бути настченим, цікавим та емоційним.

Схожі статті