Мішина, Кароль, Лорак та інші зіркові дівчата, які наслідують стиль одна в одної

Зірки інколи бувають так схожі за своїм типажем, а з розвитком пластичної хірургії модні обличчя перетворилися геть на близнюків.

Кожен представник шоу-бізнесу прагне бути індивідуальністю. Та часто буває так, що стиль двох різних зірок виявляється досить схожим за рядом елементів. У мережі навіть жартують, що сучасні знаменитості ходять до одного пластичного хірурга.

Редакція “Сенсації” знайшла дуже схожих дівчат, які за своїм типажем сміливо можуть претендувати на звання близнючок.

Ерика Герцег та Аліна Гросу

Стильні молоді білявки мають українське коріння. Ерика – з Закарпаття, а Аліна – з Чернівців. Дівчата змінили свій колір волосся, ставши білявками. Обидві доклали багато зусиль, аби стати знаменитими та обидві поїхати здобувати славу закордоном: Гросу у Росії, а Герцег у Казахстані. Дівчата, ви точно не сестри?

Ерика Герцег та Аліна Гросу

Ані Лорак та Ксенія Мішина

Поп-діву наслідує не одна фанатка, а зірка Ксенії Мішиної тільки починає сяяти. Співачка давно підкорила сцену та слухачів своїм розкішним каштановим волоссям та фірмовими родимками на підборідді.

Ксенія ж стала цікава глядачеві після появи на шоу “Холостячка”. Жінка має довге доглянуте волосся та шикарні зовнішні дані, які дозволяють їй перевтілюватися у добрих та поганих героїнь.

Ані Лорак та Ксенія Мішина

Цікаво, чи сама Ксенія побачила таку дивовижну схожіть типажів?

Тіна Кароль та Надя Дорофєєва

А як вам такий збіг? У новому сезоні шоу “Голос країни” стилісти зробили Надю максимально схожую на Тіну. У такому образі білявка починала тільки освоювати ази тренерської місії. Прихильників здивувало таке рішення команди проекту. Проте, навіть в такому стилі Надя лишилася особистістю.

Тіна Кароль та Надя Дорофєєва

Навмисно чи ні був створений такий образ – достеменно ніхто не знає, проте, Дорфєєвій дуже личить білявий колір волосся. Тіну ж, все одно не затьмарити.

Схожі статті