Зіркові пари, яких звели службові романи: Зіброви, Сумська і Борисюк, Саніна і Бебко та інші

Робота з другою половинкою може як зміцнити стосунки, так і зародити їх та допомогти розвинути. Як діє другий варіант на собі відчули наші наступні герої.

Побутує думка, що спільна діяльність може зруйнувати навіть найміцнішу родину та поставити під удар найромантичніші стосунки. Проте це стосується далеко не всіх пар. Деякі пари українського шоу-бізнесу утворилися саме на основі творчості та спільної роботи.

Так сталося з однією з найміцніших зіркових родин Павла та Марини Зібрових. А познайомилися вони 25 років тому на одному з творчих вечорів, де чоловік закохався у дівчину з першого погляду. Підкорити серце Марини павлові було дуже непросто, адже за плечима у красуні теж був невдалий шлюб.

Павло Зібров з дружиною та донькою Діаною
Павло Зібров з дружиною та донькою Діаною

Проте зрештою наполегливість Павла Зіброва розтопила серце норовливої красуні і вона відповіла артистові взаємністю.

Так само об’єднала любов до сцени і співачку Настю Каменських та її чоловіка, співака і продюсера, Потапа. За історією цієї пари спостерігала, без перебільшення, вся країна. Саме Насті приписували статус розлучниці між репером та Іриною Горовою.

Проте пара довгий яас старанно приховувала свої стосунки і лише у 2017, коли гурт “Потап і Настя” поставив роботу на паузу, пара заговорила про свої відносини. А ще через два роки Потап повів Настю Каменських під вінець.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Не стала винятком і зіркова пара Ольги Сумської та Віталія Борисюка. До шлюбу з ним, Ольга вже встигла приміряти на себе роль дружини з Сергієм Паперним. Проте пара розійшлася через постійні сварки, пов’язані з діяльністю головної Роксолани країни.

Через деякий час Ольга та Віталій почали зустрічатися, а згодом і одружилися. Другий чоловік терпляче ставиться до спілкування з чоловіками, квітів від них та деяких сцен за участю його дружини, оскільки розуміє та приймає її світ.

Незважаючи на це, Ольга та Віталій теж сваряться, миряться і разом долають всі сімейні негаразди.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Не оминула доля створити зіркову родину і фронтвумен гурту “The Hardkiss” Юлію Саніну та її чоловіка і продюсера Валерія Бебко. Пара познайомилася ще тоді, коли нікому не відома журналістка Юля прийшла до Валерія брати інтерв’ю. Яскрава дівчина відразу підкорила серце чоловіка і через два роки Валерій повів Юлю під вінець. Загалом разом пара вже 9 років і виховують 4-річного сина Данила.

Юлія Саніна з Валерієм Бебко та сином Данилом
Юлія Саніна з Валерієм Бебко та сином Данилом

Не оминув службовий роман і пару найяскравіших ведучих – Катю Осадчу та Юрія Горбунова. Познайомилася пара під час проекту “Голос. Діти”, який вони разом вели. І саме під час цього проекту між колегами спалахнули почуття, які згодом переросли у міцну та дружню родину.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Тіна Кароль теж не стала винятком і вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра. Спершу їх справді об’єднували виключно робочі стосунки, але потім між ними спалахнув роман, який скінчився весіллям і народженням єдиного сина Веніаміна. У 2013 році чоловік співачки помер від онкології.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Ці пари стали не єдиними, кого об’єднала творчість і робота. Проте ці істороії найбільше нагадують казку про Попелюшку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.