Ірина Білик продовжує мучити себе дієтами: хоче стати схожою на Гурченко, музу свого чоловіка

Ірина Білик - саме та співачка, яку ніщо не може зупинити на шляху до ідеальної вроди. Зараз жінка мучить себе надважкою дієтою.

Ірина Білик – справжня українська Мадонна. На зорі незалежності вона підкорила наших слухачів мелодійним голосом, ліричними піснями та несамовитою музичною обробкою своїх треків.

Ірина Білик
Ірина Білик

Свій стиль Ірина змінювала з еволюцією сценічного образу та віку. Спочатку вона відчувала себе справжньою рок-зіркою, мала пишне кучеряве волосся та шалені треки, які слухала вся країна.

Потім Білик почала перетворюватися на ніжну ліричну співачку. Вона майже перестала випускати треки українською мовою та заговорила про кохання російською.

Так швидко, як змінювалися образи, змінювалися й чоловіки Ірини. Першим її обранцем був продюсер Юрій Нікітін, з яким співачка прожила 8 років і проміняла його на модель Андрія Оверчука. З останнім Білик навіть обвінчалася та народила сина. А ось наступного коханого, Дмитра Коляденка, довелося покинути, адже прямо на танцполі шоу “Танці з зірками” співачка закохалася у молоденького танцюриста Дмитра Дікусара.

З ним, хоч співачка і побралася у Ріо-де-Жанейро, казку кохання не вдалося написати. На життєвому шляху Ірини трапився статний фотограф азербайджанського походження Аслан Ахмадов. Пара у 2015 народила сина Табріза.

Нинішній чоловік Білик професійно займається фотомистецтвом. Музою та другом для якого була довгий час Людмила Гурченко, яка була відомою за свою осину талію.

Ірина Білик вже понад тиждень дотримується жорсткої дієти

Сама ж Ірина вже котний день підряд сидить на рідкому харчуванні. Вона отримує додому їжу та обирає страву, згідно з номером у розкладі.

Лікарі стверджують, що такі дієти можуть бути небезпечними, адже кислоти фруктів та різке обмеження себе у раціоні можуть призвести до захворювання підшлункової залози.

Схожі статті