Леся Нікітюк показала розкішний відпочинок на райському острові, чим викликала бурхливу реакцію прихильників

Леся Нікітюк поділилася новими кадрами з відпочинку. Проте замість компліментів отримала не надто позитивну реакцію прихильників.

Українська телеведуча Леся Нікітюк слідом за Олею Поляковою та Настею Каменських з Потапом гайнула на сонячні Мальдіви. Зірка телебачення вже встигла поділитися кількома світлинами та відео зі свого райського відпочинку.

Раніше дівчина ділилася спогадами про подорожі з популярною програмою про подорожі “Орел и Решка”. Проте після того, як зйомки скінчилися і зірка почала працювати на телебаченні, кількість таких спогадів у Лесі Нікітюк різко поменшало.

Тож не дивно, що телеведуча вирішила поповнити свою колекцію приємних спогадів і знімками з Мальдів. При цьому зірка вкрай необачно назвала всіх тих. хто не може дозволити собі таку подорож “злочинцями”, а саму ситуацію, коли працюючі люди їдуть на відпочинок, а потім цілий рік живуть досить скромно – тупою.

Такі слова не залишили прихильників байдужими і вони відверто висловилися щодо цієї ситуації. Зокрема, зауважили, що не знали, що на світі живе так багато “злочинців”. Адже далеко не всі, хто працює можуть собі дозволити поїздку на Мальдіви.

Не залишилися підписники Лесі Нікітюк і до того, що вона, ставши зіркою, забула, як це жити скромно і на одну середньостатистичну зарплату. Дехто навіть зауважив, що прибутків усіх членів родини та родичів не вистачить на поїздку в рай.

Хоча самі Мальдіви, на думку деяких, не більше, ніж просто реклама, адже є країни, де можна відпочити не гірше і бюджетно.

Звісно, знайшлися і ті, хто просто порадів за Лесю Нікітюк і побажав їй хорошого відпочинку.

При цьому декого найбільше хвилювало питання хто ж фотографує білявку. Прихильники запідозрили, що у зірки все ж є особисте життя, яке вона дуже ретельно приховує від сторонніх очей.

Схоже, що після такого допису прихильники Лесі нікітюк дещо розчарувалися в улюблені телеведучій, яка, ставши знаменитістю, забула як живуть пересічні люди, зокрема і її підписники.

Схожі статті