Могилевська, Винник та інші українські зірки відверто розповіли, що виводить їх з рівноваги

Українські зірки завжди сяють і важко повірити. що є щось. що може їх роздратувати або вивести з рівноваги. Проте такі ситуації трапляються і вони непоодинокі.

Найчастіше кумири мільйонів дратує палке бажання фанатів сфотографуватися. Але це, як пояснюють зірки не стільки саме бажання, стільки ситуації, в яких у таких випадках опиняються зірки.

Популярна співачка Наталія Могилевська зізналася, що до неї люблять підходити сфотографуватися у не зовсім зручний час, коли артистка зайнята або кудись поспішає. Співачка зізнається, що у таких ситуаціях почувається не краще, ніж мавпочка на Майдані Незалежності.

Не терпить нетактовності і рок-діва та фронтвумен гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна. Вона розповіла, що почувається дуже неприємно, коли підходять сфотографуватися і навіть не знають хто вона і її пісні. Так само вона не любить фотографуватися без косметики, адже знає, що такі фото не залишаться в архіві фанатів, а відразу потраплять до мережі. Юлія Саніна відверто зізнається, що не розуміє такого.

Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна
Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна

А от співачка Alyoshа ніяк не може зрозуміти, чому прихильники фотографують її чи її родину “з-під поли”. Вона розповіла, що якось на відпочинку, прийшовши на пляж, вона помітила, що люди намагалися сфотографувати її таємно. Їй це дуже не сподобалося, адже вважає, що краще підійти і попросити дозволу сфотографуватися з кумиром.

Головного вовка країни Олега Винника та співачку Злату Огнєвіч найбільше дратує непрофесійність. Олег Винник зізнається, що часто зупиняється в готелях, кули приїжджає на гастролі і його дуже засмучують брудні рушники. він вважає це халатністю і неповагою до гостей.

Сам же артист звик завжди ставитися відповідально до того, чим займається. Хоча через це і довелося пережити кілька дуже неприємних моментів.

Злата Огнєвіч зізналася, що не терпить непрофесійних перукарів та візажистів. Після того, як їй одного разу перед виходом на сцену зробили зовсім не ту зачіску, співачка навчилася давати відсіч таким майстрам і вважає за краще самостійно зробити зачіску та макіяж.

Олег Винник завжди вимогливий і засмучується через халатність
Олег Винник завжди вимогливий і засмучується через халатність

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” зізналася, що її любов до фанатів коштувала співачці кількох прикрас. Це ставалося тоді, коли артистка простягала руку до прихильників. щоб привітатися з ними. Після цього вона могла недорахуватися каблучки або браслета. Зазвичай це траплялося під кінець виступу, але зірка все одно почувалася незручно через це.

Не раз потрапляла у незручні ситуації і прима-балерина Катерина Кухар. Найчастіше вони створювалися через запізнення політиків, які приїхали на виступ. У таку ситуацію зірка балету потрапила через службу безпеки п’ятого президента України. Це дуже засмутило артистку, але вона не подала виду.

Ще багато зірок потрапляли у незручні або незрозумілі для себе ситуації. які виводили їх з рівноваги. Але ж на те вони і публічні люди, аби триматися і не показувати своїх справжніх емоцій на людях.

Схожі статті