Слава Камінська, Камалія та інші вразили правдою про дитинство: “Батьків не вибирають”

Зірки теж були дітьми. І в їхніх родинах було не все ідеально. Але стосунки у деяких сім'ях просто вражають.

Ніхто не говорить, що відносини у родині це просто. Особливо це стосується тих сімей, де батьки мають шкідливі звички або не поважають членів родини. У таких відносинах немає значення чи це звичайна сім’я, чи родина майбутньої зірки.

Солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська пережила зраду батька і його відхід від сім’ї. Артистка зізналася, що хоч вона була тоді дуже маленькою, проте все вже розуміла і прожила цю трагедій за них з мамою. Співачка зізналася, що бачила, як переживала мама і для дівчини це стало найгіршим спогадом дитинства та ключем до всіх подальших проблем.

Ставши дорослою, Слава Камінська сама почала обирати чоловіків, які потім завдавали їй болю. Вона довго не могла пробачити батька, та все ж вік та мудрість зробили свою справу і артистка пробачила батька. 2020 рік вони вперше зустріли всі разом, як одна велика родина, про яку в дитинстві Слава могла лише мріяти.

Не меншу травму від відсутності батька отримала і молода дружина народного артиста України Віктора павліка Катерина Репяхова. Дівчина показала дім, який мав стати їхнім затишним гніздечком, проте пожити в ньому вони так і не встигли. Батько дівчини зник, а будинок забрали через борги.

З того часу з батьком зіркова дружина так ті не спілкується, хоча його дітей любить і підтримує з ними відносини.

Дивлячись на сяючу, усміхнену та щасливу Камалію важко уявити, що їй довелося пережити у дитинстві. Співачка зізналася, що батько часто піднімав руку на маму і на неї, якщо дівчинка починала заступатися. Одного разу батько так розлютився, що накинувся з ножем на рідну доньку. Лише її швидка реакція врятувала дівчинці життя.

Камалія пригадує. що тоді вони боялися навітиь приходити додому, коли бачили у вікні світло. Згодом вона все ж пробачила найріднішу людину, проте =сам батько провини у стосунках з донькою не визнає.

Незважаючи на все, зіркові доньки люблять своїх батьків і всіляко намагалися їм допомагати та підтримувати. Проте навіть роки не змогли стерти з пам’яті дитячі спогади та травми.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.