“Вагітна” Катерина Осадча показала зростаючий живіт: родина Юрія Горбунова стане вдвічі щасливішою

Приховувати більше немає чого. Катерина Осадча сміливо вдягнула сукню, де видно, як зростає її животик.

Вона – у розкішній малиновій сукні, з новим капелюшком може мірятися стилем хіба, що з Жаклін Кеннеді. Жінка вдягнула улюблений аксесуар дружини американського президента.

Капелюшок-таблетка білого кольору на голові у Каті, а довершує образ розкішна сукня, що підкреслює витончену фігуру телеведучої.

Та черговий випуск “Світського життя” привертає увагу не новим вишуканим образом Осадчої. Маленький животик, який видно кожному викликає багато запитань.

Катя Осадча бере інтерв’ю. скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Дуже символічно: навпроти Каті стоїть дійсно вагітна Катерина Репяхова, дружина Віктора Павліка. Тим не менш, у кадрі ведуча на підборах, що протипоказано вагітним жінкам. Можливо шикарна відпустка в Еміратах та делікатесна їжа так дали взнаки…

Діти Катерини Осадчої

Катерині було всього 18 років, коли вона отримала статус дружини. Вийшла заміж юна, тоді ще просто модель, за депутата у 2001 році.

Перше весілля Катерини Осадчої. Фото взято з просторів мережі.

Перші часи зірка була дуже щаслива у шлюбі. У 2002 році вона народжує сина, якого вирішила назвати Іллєю. Та не материнство з підгузками приваблювало молоду Катю, вона відчувала поклик телекамер. Будування кар’єри прийшлося суміщати з догляданням малюка.

У 2004 році невдалий шлюб розпався. Осадча присвятила життя роботі та дитині.

Після завершення стосунків, телеведуча на довгий час закриє від сторонніх очей тему свого особистого життя.

Катя Осадча зі своїм старшим сином. Фото взято з просторів мережі, з вільного доступу.

Проте, приховувати свої почуття до Юрія Горбунова жінка довго не зможе. Вона саме, ще до того, як журналісти дізнаються правду, розповість про стосунки з шоуменом. Більше того, вона народить чоловіку сина Івана.

Схожі статті