Влад Яма нарешті досяг бажаного і показав безбідну старість поза Україною: країна може втратити хореографа

Влад Яма вже котрий день не перестає хизуватися своїм розкішним відпочинком. Розбираємося, як та за ким чоловік опинився у США

Перед самим Водохрещам Влад Яма здивував всіх підписників новиною: він покидає Україну та летить зустрічати новий день за океан. Навіть своїм відданим прихильникам танцюрист не сказав, куди відлітає.

Саме з цієї публікації розпочалася подорож Ями до Флориди, США. Полетів артист, звісно зі своєю дружиною та дитиною. До речі, у Маямі, де зараз відпочиває родина, Влад вже бував та має навіть кілька улюблених місць.

Як проходить день Влада Ями закордоном?

Покинувши турботи в Україні, такі, як коронавірус, мороз та нестабільна погода, танцюрист насолоджується відпочинком на березі теплого океану.

Влад Яма наче дражнить своїх підписників розкішними видами узбережжя.
Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Та ледачим відпочинок артиста назвати не можна. Ще на початку відпустки Влад розповів, що не збирається лежати лежнем на узбережжі та витрачати весь час на одні лише задоволення.

Танцюрист завжди тримає себе у формі та не дає розслабитися собі навіть на відпочинку.

Що ж, спортивний стиль – це точно про Влада Яму. Не відстає від чоловіка і дружина Лілія. Жінка у захваті від нової країни. Вона з захопленням досліджувала місцевість разом з дитиною.

Лілія проводить щасливі години разом зі своїми дітьми. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Лілія не перестає дивуватися природі штату Флорида. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Та емоційна жінка привідкрила завісу планів, які вже є в родини на найближче майбутнє. Ні, це не повернення до Києва, а дещо крутіше.

Жінка розповіла, що там, у США у подружжя є дуже гарна автівка на якій вони разом хочуть об’їхати Америку. А ще розповіла про тамтешню погоду. Виявляється, січень є відносно холодним місяцем для штату Флорида, проте, спека вже починає наростати і у лютому очікується вже її пік. Про повернення додому – ні слова.

Схожі статті