Онука Софії Ротару показала свого немолодого, але багатого обранця: закохані влаштували романтичну фотосесію

Соня Євдокименко - онука знаменитої артистки Софії Ротару сколихнула мережу новими знімками з коханим.

Онучці зіркової бабусі Софії Ротару Соня Євдокименко 20 років. Дівчина проживає у Сполучених штатах Америки, де здобуває освіту дизайнера у школі Дизайну Парсонс в Нью-Йорку. Окрім навчання юна красуня встигає ще й влаштовувати особисте життя і будувати кар’єру моделі.

Соня Євдокименко з кавалером
Соня Євдокименко з кавалером

Зіркова бабуся рада за онуку, проте вважає, що длівчині ще рано думати про заміжжя. Таку позицію Софія Ротару вимсловила, оскільки її Соня вирішила пов’язати своє життя з чоловіком на 11 років старшим за неї.

Обранцем красуні став 32-річний багатий український підприємець Денис Жаданов. Хлопець родом з України, але вже довгий час живе і працює у Сполучених штатах Америки.

Обранець дівчини айтішник і віце-президент американської IT-компанії Readdle.

Пара досить довго приховувала свої стосунки і лише нещодавно почала виставляти спільні світлини у мережу. На них видно, що пара щаслива.

Знімки дівчина підписала просто: “Все, що тобі потрібно це…”.

Прихильники не стрималися і засипали пару компліментами.

Звісно, Софія Ротару, бабуся юної красуні, бажає онуці щастя і хоче. аби дівчина вийшла заміж. Проте вважає, що поки що це зарано і дівчина має закінчити навчання.

Зазначимо, що для Соні Євдокименко це не перший грошовитий і старший за неї кавалер. Перед цим вона зустрічалася з французьким підприємцем Марком Дюменілом. Проте влітку 2020-го пара розійшлася.

Про стосунки з новим обранцем Соні стало відомо у жовтні 2018 року. Схоже, саме це і стало причиною розриву дівчини з французьким бізнесменом.

Схожі статті