42-річна Ані Лорак ледь прикрила сором халатом: Мурат втратив феноменальну красуню

Ані Лорак звикла доглядати за собою та завжди тримає себе у формі. Останнє фото у банному халатику - найкраще підтвердження.

Феномен Ані Лорак  – це її вічномолода краса. Жінка з 1992 року на сцені, а її зовнішність фактично не змінилася. Так само, як і сильний мелодійний голос співачки. Жінка відмінно виглядає та завжди вміє притягнути погляди чоловічої статі.

Проте, її нове фото лишає всіх популярних співачок поза конкуренцією. Ані Лорак показала на світлині один день з життя у готельному номері.

“Щовечора обов’язково знаходжу час, щоб побути наодинці з думками і проаналізувати все, що відбулося за день”, – написала у публікації співачка.

Коментарі, як завжди – схвальні та позитивні. Підписники вражені красою зірки.

  • “Обидві фотографії шалено красиві”
  • “Ви – ходяча естетика. Мотивуєте любити себе”
  • “Просто незвичайна! Улюблена Поп-Diva”

Так знайшовся один коментар, який може засмутити не тільки відданих прихильників, а й саму співачку. Ані Лорак нагадали про її колишнього.

Коментаторка нагадала про чоловіка Ані Лорак, Мурата. Скріншот взято з Інстаграм – сторінки зірки.

Як живе Ані Лорак після розлучення?

Історія кохання цієї співачки схожа на долю Роксолани. Прекрасну українку помітив турецький багатій та закохався з першого погляду. Він влаштував зірці пишне весілля, а та на знак кохання народила доньку своєму обранці.

Ані Лорак зі своїм чоловіком Муратом. Фото взято з відкритого доступу.

Причина розлучення Ані Лорак з колишнім коханим – банальна. Мурат зраджував поп-діві, а вона терпіла його витівки цілих 14 років…

Врешті-решт у 2018 році пара подала на розлучення. Чоловік Ані Лорак часу не втрачав, а достатньо швидко знайшов собі нову пасію.

Співачка ж, перші роки, занурилася у свою творчість, а згодом порадувала шанувальників новиною, що має у серці нового коханого. Артистка почала зустрічатися з саунд-продюсером лейблу Black Star.

Дізнайтеся більше про артистку у відео:

Схожі статті