Історія кохання Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу: курортний роман, який так і не став східною казкою

Історія Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу закінчилася так само раптово, як і почалася. Красива історія не витримала випробування суворою реальністю життя.

Зараз життя української співачки Ані Лорак нерозривно пов’язане з росією. Саме тут останні роки вона живе і працює. Тут ходить до школи її донька Софія. Жінку часто бачать у компанії російських виконавців. Проте всі вони або друзі, або колеги, або родичі співачки.

Особливо часто на це почали звертати увагу після того, як Ані Лорак у 2019 році остаточно розійшлася зі своїм турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу. А починалося все, як справжня казка.

Познайомилися Мурат і Ані у далекому 2005 році в Анталії. куди популярна виконавиця приїхала на відпочинок. Тоді чоловік першим підійшов до дівчини, представився менеджером готелю, у якому відпочивала співачка, і запропонував їй виступити увечері в ресторані. Пропонуючи це, Мурат навіть не уявляв, що перед ним відома в Україні артистка.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Дівчині така поведінка дуже не сподобалася і вона відмовила. Після фрази “скоро ти співатимеш лише для мене” дівчина взагалі розвернулася і пішла, не витримавши такого нахабства.

Зрозумів Мурат хто це лише тоді, коли побачив Ані Лорак у красивій вечірній сукні. Саме для на її честь чоловікові доручили організувати урочисту вечерю. Коли мурат побачив Ані у всій красі. він відразу закохався у норовливу українку. Дівчина відповіла йому взаємністю, залишила свій номер телефону. А коли дівчина повернулася на Батьківщину, у пари почалися довгі два роки стосунків на відстані.

Наступного 2006 року пара знову зустрілася в Анталії, куди артистка вирушила на зйомки кліпу до пісні “С первого взгляда”. За збігом обставин, організатори забронювали для співачки номер у тому самому готелі, де минулого року відпочавала зірка.

Звісно, пропустити зустріч з коханою Мурат не зміг. Тожд по приїзду на дівчину чекав лімузин, розкішний букет троянд і найдорожчий номер. Закохані продовжували спілкуватися, а турок навіть знявся у кліпі Ані Лорак.

Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу

Згодом дівчина знову повернулася додому, вони з Муратом продовжили спілкуватися телефеном. Але цього закоханим вже було мало. Ані Лорак зрозуміла. що треба з цим щось робити, коли побачила, що рахунки за розмови перевалили за $1000. Дівчина сама запропонувала переїхати жити до неї і, навіть, допомогла з відкриттям бізнесу.

Через два роки, у 2008, Мурат таки наважився і зробив пропозицію коханій під час поїздки до Парижа. Сталося це на балеті Lido, який вони відвідали. А наступного року вже дві країни, Україна і Туреччина гуляли на україно-турецькому весіллі Ані та Мурата. Пара розписалася в Києві 15 серпня. А вже 25 серпня відправилася святкувати на батьківщику Мурата. Там свято тривало кілька днів, за які щаслива Ані Лорак змінила кілька суконь і була безмежно щаслива.

Хто ж знав, що відразу після весілля у пари почнуться проблеми. Дівчина далі продовжувала займатися творчістю, їздила на гастролі й давала концерти. Але Муратові це не сподобалося. У парі спалахували конфлікти, які ледь не довели до розлучення. Ситуацію врятувала вагітність співачки і народження донечки Софії.

Проте ця радісна подія вгамувала пристасті лише на якийсь час. Ані Лорак, незважаючи на професію, намагалася врятувати сім’ю і ніяк не коментувати чутки про зради свого чоловіка і запевняла, що він приймає її такою. якою вона є. Всі ці перипетії припали на буремні 2013-2014 роки. Саме тоді артистка вчилася жити на дві країни і згодом остаточно переїхала в Росію, де і пішла в школу її донечка Софія.

Ані Лорак з Муратом Налчаджиоглу і донечкою Софією
Ані Лорак з Муратом Налчаджиоглу і донечкою Софією

Через те, що ані Лорак не коментувала. що відбувається у їхній родині, відео зради Мурата й інформація про розлучення була справжньою несподіванкою. Хоча багато з тих, хто знали про зради чоловіка співачки, були впевнені, що так воно і буде.

Артистка так і не змогла пробачити зради, через які дуже переживала, незважаючи на внутрішній спокій. 31 січня 2019 року пара Ані Лорак та Мурата остаточно розпалася. Зараз артистка щаслива. Вона виховує донечку Софію і продовжує займатися улюбленою справою.

Більше про Ані Лорак та інших зірок дивіться на YouTube-каналі “Одна минута”.

Схожі статті