Наталя Могилевська похизувалася молодим кавалером, і не одним: 45-річна зірка сплясала з юнаками

Наталя Могилевська ще дасть фору молодим. Співачка ошелешила прихильників своїми запальними танцями з молоддю.

Наталя Могилевська, схоже не хоче пасти задніх та дедалі більше опановує сучасні технології та тренди. Зокрема, вона з небагатьох зірок, хто завів собі акаунт у популярній серед підлітків мережі “Тік-ток”. Там співачка познайомилася з цілим тік-ток хаусом і навіть записала спільний трек.

Композиція написана у жвавому музичному стилі. Має типовий для підліткової мережі характер: динамічний темп, модифікацію голосу, сторонні звукові ефекти. Приспів написаний так, аби можна було робити ритмічні дії під нього.

Сама Наталя обрала для себе шубу кольору веселки та станцювала у компанії тіктокерів.

У Могилевської 124 тисячі підписників. Співачці подобається спілкуватися з молодою аудиторією. Вона навіть знімає спільно ролики з юними зірками “Тік-току”.

У своїх сторіз в Інстаграмі, жінка показала, як записала черговий відеоряд з юнаками.

Наталя Могилевська з юними тіктокерами. Жінка обрала дуже специфічні ефекти для створення незвичайного відеоряду.
Наталя Могилевська любить епатаж. Скріншот зроблено з Інстаграм-сторінки жінки.

Чому Наталя Могилевська досі користується шаленою популярністю?

На сцені Наталя Могилевська з’явилася вперше у 1995 році. Тоді, а підтримки Юрія Рибчинського розпочала сольну кар’єру. На “Червоній руті” в Сімферополі отримала диплом, а за місяць здобула перше місце на “Слов’янському базарі”.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Легендарною співачку робить не лише її талант, а ще й вміння бути потрібною. Давайте звернемо увагу, на те, як часто Наталя з’являється у телевізійних шоу.

“Танці з зірками”, “Маскарад”, ряд новорічних шоу, “Голос країні” та безліч виступів на міських святах. Але й це ще не все, у березні Наталя Могилевська відправляється у турне по Україні.

А ще маса віртуальних заходів: зйомка відео, публікації фото, дописів та сторіз.

Схожі статті