Телеведучий Юрій Горбунов безтурботно балує свого сина: купив дорогу автівку неповнолітньому

Юрій Горбунов вирішив, що не гоже сину відрізнятися від батька та подарував Івану копію свого авто.

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов, який веде телепрограми “Голос країни” та “Танці з зірками” на каналі 1+1 вирішив не дотримуватися ніяких правил у  вихованні та подарувати своєму синові Івану автівку. Однак машина звісно іграшкова.

Первісток Іван Горбунов

18 лютого 2017 року у подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова народилася дитина — первісток для телеведучого та друга дитина для Катерини. У телеведучої також є син Ілля. А у Юрія лише прийомна дочка –  Ксенія.

Маленький та вдаленький

Зараз молодшому хлопчику  майже 3 роки. Однак батьки не жаліють грошей на свою дитину. Тому відомий телеведучий вирішив подарувати нехай і маленьку копію, але таку саму машину яка є у нього самого – Land Rover. Мабуть батько вирішив, що дитина немає почувати себе обділеною і саме тому зробив такий подарунок.

Ленд Ровер

Горбунов опублікував фото, на якому він сидить поруч із своєю улюбленою  машиною, а в руках тримає малесенький подарунок для синочка.

Скріншот сторінки Юрія Горбунова

Та здається, що коштував він дорого, адже йому не вистачило грошей на двірника. Так, Юрій також опублікував, як проводить ранок четверга, а саме – за прибиранням снігу.

Деякі полюбляють прибиратися

На домашню роботу телеведучий вийшов у чорній шапці, коричневі куртці та чорних рукавичках. З таким виглядом його можна було б сплутати із звичайним перехожим.

До речі, роботу Юрій виконав бездоганно, адже  талановита людина талановита в усьому. А хлопчик буде задоволеним подарунком безперечно!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.