Максим Галкін зовсім забув про Примадонну та пустився берегів: безсоромно заграє з підписницями

Максим Галкін забувся, що одружений та дав волю своїм бажанням.

Певно відомому російському телеведучому та  гумористу Максиму Галкіну остогидли холодна зима та Москва, і він вирішив порадувати своїх підписниць гарячими фото. Декілька годин тому Максим опублікував своє селфі, у якому він постав з оголеним торсом та фірмовими кудряшками. Зірка широко посміхається і дивиться на користувачів соцмережі зверху вниз. Тому виникає почуття ніби Галкін знаходиться дійсно зверху.

Сонячні та гарячі фото

Такі фото звичайно справили враження на жіночу половину його аудиторії. І відгуків не довелося чекати. А публікація лише за годину набрала півтори тисячі коментарів.

Звісно фотографія зроблена на сонячному пляжі, де зараз Галкіна точно немає. Тому він питає своїх підписників: ” А коли буде літо?”.

А де Борисівна?

А от Примадонни Алли Пугачової не видно і не чутно. Публікації лайк вона не поставила і не прокоментувала. Тобто повністю проігнорувала витівку Максима Галкіна.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Нагадаємо, що телеведучого досі підозрюють у фальшивих почуттях до Алли Борисівни. Їх бурхливий та нестримний роман почався досить давно і з тих пір вони одружилися та мають двох прекрасних дітей, яких отримали за допомогою еко-запліднення. Але цього досі недостатньо для прихильників Максима, щоб повірити у справжність його кохання до жінки, яка вдвічі старша за нього. Як і невідомо чим саме схвилювала серце гумориста відома, але ж все-таки похилого віку співачка.

Щоб дізнатися більше про стосунки Галкіна та Алли Пугачової дивіться наступне відео:

Схожі статті