Леся Нікітюк у розтягнутому купальнику не змогла зробити фото та почала звинувачувати інших

Леся Нікітюк полетіла на відпочинок та прекрасно проводить час на Мальдівських островах. Проте, є одна деталь яка істотно попсувала відпустку.

Леся Нікітюк взяла собі відпустку, зробила крутецький манікюр та відправилася на зустріч хвилям на Мальдіви. Жінка не перестає радувати підписників яскравими фото та відео з відпустки.

Все складається просто ідеально: в міру спекотна погода, екзотична їжа та ласкаве сонечко. Проте, сталася одна дуже неприємна історія з одягом телеведучої.

Підвів Лесю купальник перед найважливішим моментом: походом на пляж. Жінка навіть вилаялася в адресу виробника.

«Подивіться на ці труси. Чотири дні, а їм уже каюк», – виражала невдоволення Никитюк.

Леся розчарована якістю продукції. Ведуча навіть описала свої відчуття нецензурною лексикою.
Скріншот взято з інстаграм-сторінки зірки.

Зірка також розповіла, що до комплекту додається міні-спідниця. Зірка подумала, що ця річ потрібна для того, щоб приховати величезні плавки.

Леся Нікітюк позує у спідниці, що йшла комплектом до плавок. Скріншот взято з Інстагам-сторінки жінки.

Проте, Леся Іванівна виявилася ще тою модницею. Схоже, що леді Ле привезла за собою цілий гардероб. На заміну великому бікіні прийшов інший купальний костюм.

Леся недарма набрала з собою купу речей. Це рішення врятувало її похід на пляж. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Загалом Леся не скаржиться на свій відпочинок. Навпаки, жінка підібрала ідеальний час для відпустки. Спілкуючись зі своїми підписниками раніше, ведуча розповіла, що на Мальдіви не слід їхати дуже рано у січні. “Орел та Решка” навчили Нікітюк тому, що початок року на райських островах – це сезон дощів.

Леся Нікітюк похизувалася манікюром та поділилася подальшими планами. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

Тож, побажаємо зірки відмінного відпочинку та легкої акліматизації у новій місцині.

Схожі статті