Співачка Наталя Могилевська неприємно вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: без макіяжу наче бабуся

Наталя Могилевська прорахувалася і показалася без макіяжу, чим вразила аудиторію.

Українська співачка Наталя Могилевська хоч і виглядає добре, але з нею нерідко траплялися різні казуси. То артистка набирає вагу, то на її афішах занадто зменшили носа за допомогою фотошопу, то хтось поглузує з її зовнішнього вигляду в соцмережах.

Не в перший раз

Сама ж Могилевська розповідала, що ці невдачі переслідують її з самого дитинства, адже навіть в школі до неї чіплялися через її зовнішній вигляд: коротенька спідниця, яскравий макіяж та нестандартне обличчя робили її як об’єктом кохання, так лютої ненависті.

Без фотошопу нікуди

Скріншот Instagram Наталі Могилевської

Також досить добре видно, що співачка не цурається фотошопу і в особистому акаунті Instagram. І досить можливо, що зірка  користується  послугами накрутки підписників. Адже, як повідомила Могилевська, вона знаходиться в бані, що могло спричинити небагато дій власника акаунта. Але це досить легко перевірити просто зайшовши у розділ підписників артистки.

І дефіле невдале…

Нещодавно Могилевська опублікувала відео,  де вона наряжається у різний одяг, приміряє його та дефілює. Але щось пішло не так і Наталя Могилевська замість того, аби бути схожою на прекрасну фею, була схожа на бабусю.

Скріншот Instagram Наталі Могилевської

Співачка, то виходила у шовковій сукні, міняла блейзер та навіть одягнула вечірню сукню вишиту бісером. Але не спрацювало. Може це рушник на голові завадив співачці виглядати добре, а можливо справа у відсутності макіяжу. Так чи інакше, це була не сама гарна ідея на сьогодні. Любиш користуватися фотошопом, люби і критику.

Схожі статті