Ксенія Мішина гайнула в гори, а Оля Полякова до океану: де українські зірки провели зимові канікули

Українські зірки теж втомлюються від постійно прикутої до себе уваги. Тож намагалися обрати місця, де зможуть насолодитися відпочинком і часом з рідними.

Минулий рік став особливим в усіх значеннях. Мало того. що він був високосним. так ще й світова пандемія внесла свої корективи у маршрути туристів. Тож більшість зірок розділилися на тих. хто поїхав у гори і тих, кому краще провести час на морі.

Зокрема, підкорювати снігові вершини відправилися екс-холоствчка Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт. Для відпочинку вони обралои найпопулярніший український курорт, на якому відпочиває багато зірок. Там Ксенія та Олексчандр каталися на лижах та сноубордах і насолоджувалися товариством одне одного.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт на відпочинку
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт на відпочинку

Крім них у гори поїхала і розлучена співачка Аліна Гросу. При цьому дівчина відправилася туди не сама і, навіть, не з родиною. а з новим обранцем. Ним став російський актор Роман полянський, який знявся у кількох кліпах української зірки. Раніше дівчина старанно приховувала його обличчя, проте відпочинок. розслаблена атмосфера та веселощі зробили свою справу і Аліна нарешті показала того чоловіка, якого так довго і старанно від усіх ховала.

У черзі на підйомник застрягла в Буковелі й артистка Ольга Сумська. Зірка театру та кіно вирвалася покататися на лижах з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою донькою.

А от Королева Ночі Оля Полякова надала перевагу теплу, сонцю і морю. Тож вирушила з родиною на Мальдіви. Проте там зірка отримала від погоди не дуже приємний сюрприз – дощі. Але співачка не засмутилася і продовжувала насолоджуватися відпочинком.

Оля Полякова насолоджувалася сімейним відпочинком на Мальдівах
Оля Полякова насолоджувалася сімейним відпочинком на Мальдівах

Не оминула Мальдіви й головна інспекторка країни Ольга Фреймут. Вона вирушила туди з чоловіком та молодшими дітьми. Там вона дозволила собі розслабитися і пригадати давно забуті відчуття.

Репер Потап і його дружина співачка Настя Каменських теж відправилися на райський острів. Але вже після Нового року. А от свято вони відзначили вдома у товаристві зіркових друзів.

На відпочинку пара, як завжди, насолоджувалася часом. проведеним разом, природою і відвідувала різні екскурсії.

Також у теплі краї відправилися сольна виконавиця Надя Дорофєєва з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями, шоумен Дядя Жора з дружиною та дітьми й інші знаменитості.

Схожі статті