Леся Нікітюк розповіла про стосунки з Сергієм Притулою: їх пов’язує не лише робота

Епатажна українська ведуча Леся Нікітюк вражає відвертістю, гумором і підходом до життя. Дівчина вільно говорить на особливі теми і безжально тролить колег.

Незважаючи на непростий і, моментами, вибуховий характер, Лесі Нікітюк вдалося подружитися з багатьма своїми колегами. Зокрема вона встигла потоваришувати з екс-ведучими проекту “Хто зверху?” Ольгою Фреймут і Катериною Варнавою.

Остання у розмові з Лесею Нікітюк зізналася, що бачить її наступнеою ведучою розважального шоу. А от з головною панянкою гумористку звела участь у проекті “Танці з зірками” і любов Лесі Нікітюк до дивних персонажів.

Леся Нікітюк і Сергій Притула у шоу Хто зверху?
Леся Нікітюк і Сергій Притула у шоу Хто зверху?

Але найбільше телезірка здружилася зі своїм колегою по шоу “Хто зверху?” Сергієм Притулою. Дівчина зізналася, що для неї це особлива людина, адже вона часто звертається до нього за порадою. Зокрема, так було під час її участі у “Танцях з зірками”.

Також Леся Нікітюк зауважила, що на Сергія Притулу вона завжди може покластися і поговорити з ним. Крім того, як зізналася дівчина, вони з колегою ще й сусіди. Справа в тому, що шоумен нещодавно переїхав з родиною в сусідній з Лесею Нікітюк будинок, тож тепер вони бачаться частіше, ніж лише на зйомках.

До того ж зірка вважає колегу не просто співведучим, а дуже сильною людиною. яка всі емоції вміло ховає за посмішкою та жартами.

На один з днів народження Сергія Притули Леся Нікітюк нагадала йому, як вони познайомилися. Насправді ведучі часто бачилися мигцем у коридорах, проте ніколи не спілкувалися. І саме того дня, у дівчини були якісь негаразди. А от у сергія притули настрій був, навпаки, чудовий. Він запросив Лесю підсісти до нього і вони розговорилися.

З того моменту і почалася їхня дружба і приязне ставлення один до одного. Леся нікітюк зізналася, що їй є за що поважати Сергія Притулу як колегу і друга. До того ж, гуморитка часто буває вдома у ведучого, де вони спілкуються на будь-які теми. Крім того, з дівчиною знайома і дружина ведучого.

Схожі статті