Прима-балерина Катерина Кухар відсвяткувала день народження: таємна вечірка і гори діамантів

Чоловік Катерини Кухар влаштував грандіозну вечірку з обмеженою кількістю гостей.

Ще нещодавно прима-балерина Катерина Кухар відпочивала на Мальдівах разом  зі своєю родиною. І наступну хвилину, зовсім неочікувано, вона вразила своїх підписників опублікованим відео. Танцюристка у золотій, схожій на фольгу, сукні розважається зі своїм чоловіком біля квітів, кульок, шампанського і безлічі гостей.

Скріншот сторінки Катерини Кухар
Скріншот сторінки Катерини Кухар

Таємна вечірка

Виявилося, що Катерина та її чоловік вирішила надурити пресу та прихильників, і влаштувала таємну вечірку в центрі Києва. Про це розповіла у своєму автомобілі Наталя Могилевська, яка саме їхала до своєї колеги на свято. Радості співачки не було меж, адже вона збиралася на цю подію увесь день.

А у Олі такого не було!

Також на дні народженні засвітилася Оля Полякова, яка особливо не збиралася на свято. Адже артистка була у простій сукні та без макіяжу. Однак заспівала воно круто і не менш круто танцювала і радісно привітала балерину.

Що для щастя потрібно?

Сама ж Кухар співала в караоке, танцювала з чоловіком приймала привітання і робила все, що положено робити щасливій іменинниці. А на ранок показала, як одарували її зіркові гості. Безліч діамантів, неймовірна кількість різноманітних квітів і гора брендових пакетів. Катерина Кухар відверто зізналася: вона не знає, як усе це відправити додому, адже на момент зйомки відео, вона знаходилася у номері готелю.

Скріншот сторінки Катерини Кухар
Скріншот сторінки Катерини Кухар

Висновки прості: суддя танцювального шоу повеселилася на славу і запам’ятає надовго своє свято. А затрати на свято точно окупилися.

Схожі статті