Суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма поїхав з родиною “на полуницю”: “Треба якось крутитися”

Криза торкнулася усіх включаючи відомих та поважних зірок.

2020 рік пройшов і життя танцюриста, хореографа та судді танцювального шоу танці зірками поліпшилося. У минулому році Влад Яма зазнав неприємних ситуацій: він пошкодив руку, не мав змоги займатися улюбленою справою та навіть не міг подорожувати.Карантин також залишив його можливості спокійно прогулятися і Влад це важко переживав.

Подорож до Сполучених Штатів

Але неділю тому життя повернулося у колишня русло і хореограф зміг перетнути кордон, залишити позаду Україну і почати нову подорож. Його вибір пав на Сполучені Штати Америки, а саме спекотливий та вологий Маямі. Влад Яма показував своїм підписникам усе, що бачить сам: від хороших доріг до прекрасних рожевих фламінго.

Танцюрист чи блогер

Чоловік розповів про ціни, про товари, показав парковки, скільки що коштує,  тощо. Загалом, видно неозброєним оком, що зірці подобається в країні за Атлантикою і він би, можливо, з радістю б там залишився. Він має змогу кататися на улюблених машинах і проводити час так, як мріяв.

Бідні заробітчани

Також артист не минає можливості поглузувати з заробітчан, які їздять до Польщі на полуницю. Влад Яма вирішив доповісти своїм підписникам, що збирається навідати американське село і пожартував:

“Їдемо на полуницю. Бо треба якось крутитися.”

Скріншот сторінки хореографа

Як відреагують заробітчанини на такий жарт невідомо, адже він досить невинний. Тим паче, що Влад взагалі ніколи не намагається когось образити.

Скріншот сторінки хореографа

Коли хореограф планує повертатися додому, він не доповів. Адже на Влада чекали там не тільки відпочинок, але й робота. З якою, з невідомої причини, хореограф вирішив не ділитися з підписниками.

Схожі статті