Від емоцій до фігури: Маша Єфросиніна відверто розповіла про свої недоліки

Маша Єфросиніна - одна з найпопулярніших та найкрасивіших ведучих України. Але навіть такій, як вона є що приховувати і чого соромитися.

Українська ведуча Маша Єфросиніна – активний користувач соціальними мережами, де вона ділиться подробицями свого життя. Саме у одному з дописів в Інстаграм вона розповіла про боротьбу з зайвою вагою і про те, як повернула собі ідеальну фігуру. Проте це не єдине, від чого потерпала струнка телезірка.

З дитинства значних незручностей дівчині завдавав її високий зріст. Зокрема, всі просили пересадити її з перших парт, оскільки за нею ніхто нічого не бачив. Крім того, високий зріст завдавав незручностей і самій Маші Єфросиніній. оскільки вона часто билася головою об одвірки, стелю і всі речі, що висять низько. До того ж зірка любитель високих підборів, що теж не полегшувало їй життя.

Другим недоліком, який досі істотно заважає ведучій – поганий зір. Проблеми посалися ще в школі і вона мала сидіти спереду, але через високий зріст її садилои ззаду, де вона нічого не бачила. Машпа Єфросиніна зізналася. що єдина штучна річ у ній – контакт ні лінзи. які вона носить саме через те, що погано бачить.

Маша Єфросиніна в школі
Маша Єфросиніна в школі

Не вважає своєю сильною стороною ведуча і зайву емоційність. У розмовах Маша Єфросиніна часто попереджає. що може вдатися до “міцних слів”, коли її переповнюють емоції. саме через це вона легко спалахує і може ненароком навіть образити людину. Проте, зазвичай, одразу вибачається.

Також вона дуже вимоглива людина. При цьому однаково багать вимагає як від оточуючих. так і від себе.

Крім цього, Маші Єфросиніній у собі дуже не подобаються коліна. Вона зауважує. що у всіх дівчат вони охайні і витончені, а у неї схожі на дині. Хоча ведуча про таке. швидше лукавить, адже вигляд вона має чудовий.

Маша Єфросиніна розповіла про комплекси
Маша Єфросиніна розповіла про комплекси

Зірка зізналася, що на підборідді у неї є шрам, який вона отримала ще в 16. Тоді вони зі знайомим пішли по кукурудзу і Маша отримала тепловий удар. Після чого, увечері вдома впала і порізалася об бильце ліжка. Як пригадує зірка. тато тоді на руках ніс її в травмпункт, де лікар зашивав її без анастезії.

Зараз, дивлячись на струнку та витончену ведучу. важко повірити, що у неї взагалі могли бути якісь комплекси.

Схожі статті