Вбита горем Настя Каменських заспівала про любов: не може оговтатися від особистої трагедії — втрати батька

Настя Каменських представила нову композицію, яку присвятила найріднішим людям та найсильнішому почуттю. Вона впевнена, що це буде найкраща пам'ять про тата.

Українська співачка Настя Каменських нещодавно пережила особисту трагедію – не стало найпершого і найріднішого чоловіка зірки, її тата. Дівчина дуже важко переживала втрату, але у неї залишилися чоловік і мама. Саме їм і найщасливішому моментові у житті співачка  присвітила нову композицію “Почуття”.

В основу пісні покладена їхня з Потапом історія, коли репер зробив співачці пропозицію. При цьому у кліпі знялася і мама артистки. Для дівчини ця композиція дуже символічна, адже передає і її почуття, і почуття її батьків у день весілля.

Крім того, це пам’ять про її тата, для якого саме ця композиція і кліп до неї стали найулюбленішими, адже там знялася мама Насті Каменських. Раніше дівчина хотіла відмінити випуск, проте вирішила, що саме ця пісня стане пам’яттю про її тата, його почуття та емоції, які були у найщасливіший день її життя.

Настя Каменських у своєму Інстаграм зізналася, що на створення цієї композиції її надихнули батьки, які з дитинства оточили дівчину любов’ю і дали їй зрозуміти, що це найсильніше почуття на землі.

Інстаграм Насті Каменських наповнився позитивними відгуками та щирими емоціями після того, як зірка виклала фрагмент кліпу на нову композицію “Почуття”. У її створенні брав безпосередню участь і чоловік співачки.

Допис не лишився непоміченим, оскільки дружина Потапа постала у ньому у зовсім нехвичному для себе образі. Замість відвертих нарядів дівчина обрала стримані образи, які підкреслили її витонченість, красу та ніжність.

у повній версії кліпу помітно, що Настя Каменських не стримала емоцій і ледь не розплакалася, закривши обличчя руками.

Схожі статті