Вагітна дружина Віктора Павліка розповіла, як проводить час з чоловіком: знайшли нове заняття

Молода дружина Віктора Павліка не лише ділиться подробицями свого цікавого стану. Не забуває дівчина і проактивний спосіб життя, чим теж ділиться в мережі.

Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова любить проводити час з користю. Крім того, дівчина є активним користувачем мережі Інстаграм, де ділиться подробицями особистого життя.

При чому вагітність стала ще одним приводом частіше виходити у мережу і ділитися своїми відчуттями та емоціями. От і зараз, Катерина Репяхова поділилася світлиною з басейну у одному зі спорткомплексів, куди ходить зі своїм зірковим чоловіком.

Дівчина розповіла, що раніше спортом особливо не займалася, але під час вагітності захотілося активного способу життя. Хоча до цього, дружина Віктора Павліка постійно рухалася, адже займалася організацією концертів зіркового чоловіка.

Звісно, у такому положенні вона не ризикнула йти у тренажерний зал, а от в басейн майбутня матуся ходить з задоволенням.

Хоча і плавання в неї обмежене по часу, проте навіть так вона отримує фізичне навантаження, необхідне для підготовки до пологів, насолоду від масажу і заряд енергії та хорошого настрою.

Прихильники зіркової дружини зауважили, що навіть при вагітності можна ходити в зал, якщо перед цим займався. Не можна лише перенавантажуватися і займатися чимось новим для організму.

Підписники підтримали дівчину у таких прагненнях і поділилися своїм досвідом занять під час вагітності. Як виявилося, не лише дружина Віктора Павліка не могла просто так лежати на дивані.

Разом з Катериною до басейну ходить і її зірковий чоловік Віктор Павлік. Про це артист розповів на своїй сторінці в мережі. Дівчині приємно, що її чоловік розділяє її захоплення і прагнення до активного життя. Вона може лише порадіти цьому факту, про що і написала на його сторінці.

Схожі статті