Наталія Мосейчук роповіла про смертельну хворобу: “Колись це мало статися”

Був час, коли Алла Мазур ошелешила всіх новиною про свою хворобу. Невтішні новини поступили сьогодні від Наталії Мосейчук.

Наталія Мосейчук або як її лагідно кличуть Наталка – одна з улюблених ведучих українців. Завдяки їй дізнавалися новини. Саме ця телезірка зуміла прищепити цікавість до політики своїми нетривіальними темами та героями шоу.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Її обожнюють мільйони. З 2013 року жінка веде свій блог у Фейсбуці. Її регулярно читає 65 тисяч українців. Звістка про хворобу занепокоїла прихильників.

“Колеги розробили цілу схему на випадок моєї хвороби. Але, коли це сталося насправді, то вірус прийшов не один, а з “помічниками”, – розповіла Наталія на своїй сторінці.

Жінка перебувала у Сполучених Штатах Америки. Поїхала туди не заради відпочинку, а для того, щоб висвітлювати на улюбленому телеканалі події з інавгурації нового американського президента Джо Байдена.

Цікаво, що по прильоту жінка пройшла тест на ковід. Він виявився негативним, проте, шеф ведучої наполегливо попросив лишатися вдома. За словами жінки – він виявився правим, адже спершу взагалі не було жодних симптомів. Для Мосейчук це не стало несподіванкою.

Дійсно в Україні щодня на вірус хворіє близько п’яти тисяч нових пацієнтів.

Єдине, про що жалкує талановита ведуча, це про те, що її хвороба прийшлася на момент початку її політичного ток-шоу “Право на владу”.

“Я його чекала і десь у глибині душі навіть хотіла вже перехворіти і стати власницею антитіл. Єдине, про що мріяла, аби вірус застав мене у відпустці або на тижні, коли в ефірі немає ПРАВО НА ВЛАДУ”, – розповіла телеведуча.

Наталія Мосейчук розповіла підписникам про хворобу. Скріншот взято зі сторінки ведучої.

У коментарях прихильники тільки поспівчували та побажали найвидшого одужання:

  • Швидкого одужання та легкого перебігання хвороби!
  • Бажаю швидкого одужання а на ефір почекаємо!
  • Дуже шкода. Швидкого одужання!
  • Одужуйте та повертайтеся! Ми вас любимо та чекаємо!

Схожі статті