Ведуча новин Марічка Падалко опинилася босоніж у снігу та налякала дітей: “Мамо, ти божевільна”

Марічка Падалко зайнялася спортом і розважала дітей незвичним танком.

Ведуча телепрограми ТСН на каналі 1+1 Марічка Падалко – одна з найулюбленіших телеведучих серед українських глядачів. Її посмішка та добрі очі одразу ж приглянулись  тим, хто полюбляє дивитися новини.

Така, як на екрані

Деякі знаменитості іноді неприємно дивують своїх прихильників тим, що поводять себе зовсім інакше, коли поруч немає камери. Про Марічку такого сказати не можна. Вона доброзичлива, жартівлива і завжди з превеликим задоволенням спілкується з людьми.

Кумедне відео

Нещодавно телеведуча опублікувала відео, в якому боса танцює дивні танці на холодному снігу. Виявилося, що це було завершальним обрядом після хорошої пробіжки. Жінка покрилася снігом, її обличчя почервоніло, а на бровах та віях зібрався білий сніг. І чоловік підтримав ідею і пообіцяв, що завтра вони  побігають разом. А от діти не зрозуміли свою матір і назвали подібну поведінку божевіллям.

Корона не спить

І не дарма! Адже Марічка ще зовсім не так давно розповіла, що захворіла коронавірусом, як і дві її менші дитини. На жаль, ця напасть переслідувала усіх її колег, тож минути інфекції, скоріш за все, було неможливо. Корону згодом прогнали, ускладнення вилікували і гайда розважатися.

Нагадуємо, що у Марічки троє дітей від другого шлюбу. Перший шлюб телеведучої був невдалим і Марічка зробила рішучий крок назустріч своєму обранцю, якого випадково зустріла. І не прогадала! Тепер у неї є люблячий чоловік та троє прекрасних дітей.

Схожі статті