Чому закінчився роман Філіпа Кіркорова та Алли Пугачової і причини, з яких вони не розмовляють зараз

Що сталося між зірковим подружжям та чому вони не розмовляють зараз.

Артисти Філіп Кіркоров та Алла Пугачова — найвідоміше подружжя у Росії, яке розлучилося. Вони ховали свої почуття, відчували біль від втрати, ніжно обіймали один одного при зустрічі, казали щирі слова любові та сварилися ніби розлучення ніколи не було.

Кохання

Філіп з юних років був закоханий в Аллу Пугачову, але тільки в 1988 році на вернісажі Іллі Рєзніка він вперше зустрівся з Примадонною особисто. Через 6 років красивих залицянь і зізнань Алла, сама того не очікуючи, відповіла співакові взаємністю. Зіркові закохані одружилися в 1994 році. Сімейне життя пари тривало 11 років, але навіть після розлучення їм вдалося зберегти дружні відносини.

Алла Пугачова з Кіркоровим, Галкіним та дітьми

Розлучення

Забирати свідоцтво про розлучення з Таганського загсу Алла Борисівна приїхала разом з Максимом Галкіним. Філіп був один. На Кіркорові обличчя не було. Пугачова ж, навпаки, одразу поїхала відзначати подію в ресторан в супроводі все того ж Галкіна. Співак запрошення отримав, але зі зрозумілих причин ввічливо відмовився.

Любовний трикутник Пугачова – Галкін – Кіркоров перетворився в дружнє тріо, яке дружить сім’ями, зустрічає свята і дитячі урочистості разом і підтримує один одного завжди і у всьому. Філіп Кіркоров зізнався, що шалено радий, що його колишня кохана в хороших руках і щаслива в шлюбі.

“Який же я дурень! Яка розкішна жінка! Як я міг її втратити? Не питайте мене. Я закінчений егоїст, хлопчисько, який просто загрався зі славою. Я знахабнів, звісив ноги. Уяви собі, в цьому Кіркоров. Ідіот. Розумію, що любив і, на жаль, вчинив дуже негарно. За що поплатився і каюсь. Але вже пізно”. – зазначив співак одного разу.

Зараз

Зараз артисти відписані один від одного і не хочуть коментувати свою сварку. Що сталося на цей раз між зірками залишається загадкою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.