Телеведуча Соломія Вітвіцька влаштувала недитячі ігри: “Навіщо таке постити, ганьба”

Соломія Вітвіцька та її колега вирішили трошки пожартувати.

Ведуча новин ТСН на каналі 1+1 з, певно, найгарнішим ім’ям в українському шоубізі, Соломія Вітвіцька відправилася в подорож по Україні з колегою Христиною. А саме в Маріуполь. Соломія не зраджуючи своєму стилю, показувала підписникам пейзажі, будівлі та їжу. Усе, що траплялося на шляху журналістки попало в об’єктив, було опубліковано та переглянуто шанувальниками.

Ніч в Маріуполі

Ніч журналістка проводила в одному з популярних готелів міста в двомісному номері. А чим займатися вночі у незнайомому місці? Соломія Вітвіцька неабияк полюбляє спа-процедури і саме тому обрала догляд за собою. Таким чином, подорож перетворилася в дівочий вечір. Дівчата прийняли душ, доглянули за собою та вдягнули косметичні маски, які придбали до цього.

Маски Зорро

Маски були призначені для шкіри  навколо очей: для зволоження та розгладження зморшок. Але людині, яка не звикла до цих процедур, маска могла б нагадати дещо інше. Соломія Вітвіцька назвала це масками для рольових ігор. Звісно це був жарт і дівчата щосили сміялися.

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької

Але Соломія все не зупинялися і запитала своїх підписників: “Хто ми?” І дала відповіді на вибір.

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької

Про гумористичні здібності журналістки прекрасно відомо шанувальникам, і мабуть, це одна з головних причин, чому вони на неї підписані. Соломія завжди з гумором відноситься до конфузів та кумедних речей. Тим паче, що дуже полюбляє жартувати сама. Коли дивишся її сторіз, то ніби знаходишся з близькою подругою. У деякому сенсі, це також великий талант: бути віртуальною подругою для всієї країни.

Схожі статті