Білий образ Наталії Могилевської

Українська співачка Наталія Могилевська потішила своїх прихильників новим образом.

Днями відома українська співачка Наталія Могилевська на своїй сторінці у соцмережі Інстаграм опублікувала новий осінній образ. Зазначимо, що зірка часто ділиться з підписниками образами, які вони охоче переймають.

На знімку Наталія Могилевська позує біля водойми у всьому білому. На ній білі штани вільного крою, білі кросівки, біла майка з глибоким декольте та сорочка. Доповнює образ засмага співачки, макіяж очей в стилі смокі айз та ніжний манікюр.

 

 

Шанувальники Наталії Могилевської не пройшли повз публікації і позитивно оцінили осінній аутфіт співачки. “Наталю, ваш сьогоднішній образ просто ідеальний! Виглядаєте неймовірно!”, “Погарнішала, прямо дівчинка-дівчинка”, “Красуня”, – написали під дописом підписники.

Зазначимо, що це не єдиний «білий» образ Наталії Могилевської. У стрічці Інстаграм співачка продемонструвала ще один розкішний лук. На зйомках програми «Світське життя» з Катею Осадчою зірка з’явилася у розкішному білому брючному костюмі, який доповнила сірим ліфом.

 

 

Цей образ прихильники співачки теж не лишили без уваги, засипавши Наталію Могилевську компліментами. Ось що вони написали: «Стала іншою сексуальною ніжною», «Ваааууу, яка шикарна і засмагла красоточка!». Також шанувальники звернули увагу на фігуру співачки, написавши «Фігура вогонь».

Варто зауважити, що фото образів Наталії Могилевської завжди збирає багато лайків і коментарів.

Вперше співачка продемонструвала білий образ у лютому цього року. Тоді на фото співачка постала у білій сорочці, ніжачись у ліжку. Наступним образом було фото у білому піджаку на голе тіло і геометричними прикрасами. Фото Наталія Могилевська прокоментувала як початок нового етапу і нової сторінки в житті співачки.

Нагадаємо, що свій день народження, який актриса відзначає 2 серпня, зірка теж відзначала у білій стилістиці.

 

Схожі статті