Скорботна Настя Каменських після втрати батька розчулила шанувальників

Настя Каменських, яка нещодавно втратила батька, поділилися своїми думками з прихильниками.

Популярна українська співачка Настя Каменських повідомила сумну новину – пішов з життя її батько. Виконавиця залишила зворушливе повідомлення в пам’ять про нього.

Причина смерті Олексія Жмура не повідомляється, проте він дожив до поважного віку – 81 роки. В молодості він був капітаном волейбольної команди «Динамо», також був концертним директором хору імені Г. Г. Верьовки.

Почуття

Виконавиця хотіла зробити своїм шанувальникам подарунок на День закоханих – композиція «Почуття» повинна була вийти 14 лютого 2021 року. Однак сумні події в родині зірки змусили її переглянути свої плани.

“Любов і вдячність – головні почуття в житті. Прямо зараз обійміть кохану людину, батьків, дітей, друзів. Не впускайте момент сказати «люблю» і «спасибі». Цінуйте близьких. Цінуйте час, проведений з ними, і будьте в моменті. Адже саме наші улюблені і близькі дають нам цю безмежну енергію жити.«Почуття» – для всіх, хто любить!”

Чому композиція важлива

Анастасія розповіла, що пісня «Почуття» дуже подобалася її татові. Олексій Йосипович говорив, що, слухаючи трек, присвячений почуттям дівчини, яка збирається заміж, відразу згадував весілля своєї дочки і те, якими щасливими тоді були її батьки.

Крім того, батько Насті Каменських чекав кліп на цю композицію тому, що в ньому знялася його дружина, мама співачки. На жаль, доля розпорядилася інакше, і Олексій Йосипович пішов з життя, так і не побачивши нову роботу доньки.

Прихильники всіляко намагаються підтримати виконавицю та не залишають її у важкі часи.

Схожі статті