Білява резидентка “Вечірнього кварталу” Олена Кравець вперше показала свій розкішний будинок

Олена Кравець не втрималась та запросила журналістів до своєї домівки.

Олена Кравець – талановита актриса, гумористка, приваблива жінка і успішна бізнес-леді. Її почуття гумору можна тільки позаздрити,а неймовірна харизма змушує вмикати гумористичні шоу з її участю знову і знову.

Родина

Резидентка “Квартал-95” і “Жіночий квартал” Олена Кравець проживає в шлюбі з чоловіком Сергієм. У пари є троє дітей: 17-річна Маша (дівчина проживає окремо) і двійнята. 43-річна гумористка прекрасно вміє поєднувати успішну кар’єру і материнство. Нещодавно в мережі з’явилися знімки її шикарного будинку, який розташовується на Осокорках. Олена зазначила, що спільно з дизайнерами вона хотіла відтворити інтер’єр будинку рівнозначним її філософії життя.

Будинок на Осокорках

До свого нового будинку гумористка разом з родиною переїхала нещодавно – щойно закінчився ремонт.

Інтер’єр будинку Олени Кравець

Під час дизайну та облаштування будинку Олена брала активну участь в обговореннях разом з дизайнером і тепер вона сміливо демонструє результат виконаної роботи.

Інтер’єр будинку Олени Кравець

Виконаний він у мінімалістичному стилі з включенням грузиньких мотивів.

“Всі наші книги залишилися в квартирі, але потроху я їх сюди переміщаю. Звичайно, читати їх одночасно неможливо, але мені необхідна їх наявність. Ви бачите, що всы полкицы і ніші, створені для кулінарних книг, вже зайняті. Я починаю складати книги на підвіконні в спальні, вже знайшла місце для них і в гостьовій кімнаті. Я без книг не живу. Мені необхідно відчуття, що в будь-який момент, під настрій, я можу взяти і щось почитати “, – розповіла актриса.

Схожі статті