Вже не вагітна Лілія Ребрик похизувалася авто за 1,5 мільйона гривень: кіношна вагнітність дорого коштує

Лілія Ребрик - саме та ведуча, яка має дуже позитивний образ. Жінку обожнюють мільйони, проте, майже ніхто не знає про її справжнє життя.

В Лілію Ребрик український глядач закохався ще тоді, коли молодесенька тендітна білявка вела прогноз погоди. Талановиту ведучу згодом помітили і запропонували вести програму про зірок. Це стало справжнім тріумфом для Лілія, адже її почали запрошувати до участі на різних проектах. Зокрема, “Танці з зірками” стали поворотом у житті жінки, адже там на паркеті вона зустріла свого майбутнього чоловіка, з яким щаслива у шлюбі вже понад 10 років.

Лілія Ребрик зі своїм законним чоловіком. Фотографію зроблено під час другої вагітності.
Матеріал взято з вільного доступу.

Та нещодавно новина про вагітність жінки полоскотала нерви багатьом шанувальникам.

Річ у тім, що Лілія з’явилася у своєму блозі в Інстаграмі  в образі жінки при надії.

Лілія Ребрик влаштувала запальні танці. Телеведучу не зупиняє те, що у неї вагітний живіт. Жінка витанцьовує на підборах.

Фото – не фейкове, проте, ведуча не чекає дитину. Вона просто дуже скоро порадує всіх нас своєю акторською майстерністю. Гратиме Ребрик жінку при надії у комедії “Папаньки”.

Та ведуча, схоже, не збирається припиняти епатувати своїх підписників. Нещодавно вона зняла дуже просте відео з салону авто. Здавалося б, нічого особливого, проте, зірка сама звернула увагу за кермом якої машини сидить її чоловік.

Лілія Ребрик показує за кермом якої лялечки сидить її чоловік. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки телеведучої.

Марка автівки, яку так впевнено веде Андрій Дикий – Тесла. Це інноваційна машина, яку випускає компанія Ілона Маска. У лічені секунди безшумний транспорт розганяється до бажаної швидкості.

Розвага – недешева. Коштує автівка понад 50 тисяч доларів, що на українські гривні виходить понад 1 мільйон 500 тисяч. Що правда, Лілія розповіла, що таке авто можна замовити закордоном дешевше.

Схожі статті