Важке дитинство успішної та незалежної Ані Лорак: події з життя артистки, про які мало хто знає

Що саме випало на шляху Ані Лорак до омріяної кар'єри. Через терна до зірок.

Кароліна Мирославівна Куєк народилася 27 вересня 1978 року в невеликому місті Кицмань в  Чернівецькій області. У новонародженої вже було два старших брата – Сергій і Ігор.

Дитинство Кароліни

Дитинство Кароліни було вкрай бідним. Батьки рано розлучилися, не було де помитися та відчувався дефицит у харчуванні. Згодом родина перебралася в місто Чернівці, де матері запропонували вакансію диктора. Грошей ледь-ледь вистачило на крихітний будинок, який складався з кухні і єдиної кімнати.

Кароліна ніколи не ображалася на батьків за те, що випало на її долю

У будинку не було ні опалення, ні водопроводу – воду носили з криниці, туалет теж був на вулиці. Спочатку у родини не було навіть ліжка і мати з дітьми спала на одному матраці. Щоб зігрітися холодними ночами, хлопці тулилися одне до одного. Зарплатні жінки не вистачало навіть на їжу. Речі дівчинці діставалися від середнього брата, який, в свою чергу, отримував їх від старшого.

Інтернат

Коли в родині з’явився новонароджений Андрій, мамі довелося віддати Ігоря і Кароліну в інтернат. І хоча дівчинці доводилося жити далеко від сім’ї і додому вона поверталася тільки на вихідні, вона ніколи не відчувала образу і злість на батьків.

Величезна втрата

Коли Ані Лорак було 9 років, її старший брат загинув в Афганістані, і через пару років родині дали трикімнатну квартиру в Чернівцях. У дівчинки з’явилася своя кімната, але на цьому труднощі бідного життя майбутньої артистки не закінчилися. У школі Кароліну зневажали за те, що вона була інтернатська, а однолітки сміялися над її одягом, яку Лорак доношувала за мамою.

Кінець злидням

Кароліна на початку творчого шляху

У 1992 році Кароліна стала переможцем популярного фестивалю локального масштабу, де також познайомилася з Юрієм Фальосою, представником продюсерського центру “Титан”. Так дівчина підписала перший контракт і стала називати себе професійною співачкою.

Схожі статті