Як сталося, що Костянтин Меладзе покинув дружину заради екс-віагрянки: любовні чари Віри Брежнєвої

Зараз Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе щасливо проживають у шлюбі. Але їх стосунки почалися задовго до того, ніж прихильники артистів могли здогадуватися.

Розповідаючи історію їхнього знайомства, Костянтин Меладзе не приховував, що коли вперше побачив Віру, то вона не справила на нього враження, як співачка. Дівчина приїхала з провінції, не маючи грошей, ні на викладача з вокалу, ні на якісну косметику та одяг.

Костянтин Меладзе та перший шлюб

Костянтин Меладзе прожив з першою дружиною Яною 19 років. Новина про їхнє розлучення довгий час займала верхні рядки таблоїдів і не давала спокою шанувальникам. Занадто ідеальним здавався цей союз: за плечима гарна історія кохання і багаторічний шлюб, в родині ростуть троє чудових дітей. Але другою дружиною продюсера стала співачка Віра Брежнєва, з нею Костянтина пов’язували довгі любовні відносини.

Фото з весілля Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої

Сумніви

Під час третьої вагітності їй стало зрозуміло, що в житті Костянтина присутня інша жінка. Меладзе і раніше приписували романи з молодими співачками: зіркою української “Фабрики зірок” Євою Бушміною, Поліною Гагаріною. Яна вирішила, що в цей раз вона не буде закривати очі на зраду. Дружина Костянтина подзвонила співачці Вірі Брежнєвій і безпосередньо запитала про її відносини з Меладзе.

“У нас робочі і дружні відносини, як у батька з донькою … Він мій наставник. Нічого немає…”, – відповіла тоді Віра.

Вона тоді збрехала. У Віри також на той час був чоловік та дві доньки.

Розлучення

Через багато років Віра пояснить їй, що їй здалося в той момент, що краще відповісти саме так. Розлучення відбулося через кілька років з ініціативи Яни. Вона розповідала, що після цього в її душі запанував спокій. Найбільше жінку засмутило те, що від неї протягом десяти років приховували правду. Хоча в продюсера навіть були пісні присвячені коханню до Віри.Костянтин довго не вірив у серйозність намірів дружини. В результаті, він прийняв рішення розірвати шлюб.

У 2015 році Віра Бр ежнєва і Костянтин Меладзе офіційно стали парою. Вони таємно одружилися в Італії. Церемонія відбулася у вузькому сімейному колі.

Схожі статті