Ірина Білик показала себе з рудим волоссям: копіює Людмилу Гурченко, щоб подобатися чоловіку

Ірина Білик - українська Мадонна, що вийшла заміж за відомого фотографа. Та от тільки у нього вже є своя муза.

Ірина Білик. Ця зіркова співачка перевернула світ української музики. Вона була саме з тих новаторів, хто створив сучасну українську музику. Її треки, а й особливо кліпи заворожували глядача.

Зараз Ірина – це романтична співачка, яка полонила не одне серце змістом своїх пісень, проте, своє віддали лише одному чоловіку – фотографу Аслану Ахмадову.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик

Що відомо про чоловіка Ірини Білик?

Аслан Ахмадов – це відомий фотограф. Його роботи коштують сотні фунтів-стерлінгів. У минулому чоловік був стилістом та дуже дружив з Людмилою Гурченко, яка ще й була його музою. Багато хто пліткував: Аслан – молодий коханець легендарної співачки. Проте, ніхто ці чутки так і не підтвердив. Більше того, Людмила була у шлюбі і не хотіла псувати стосунків зі своїм останнім чоловіком.

Людмила Гурченко зі своїм другом Асланом Ахмадовим

Проте, образ артистичної жінки з характером завжди надихав фотографа. Це їй він присвятив виставку світлин, це її він показав такою, як ніхто не знав. Найбільше, що подобалося в артистці Аслану – це руки Людмили Марківни.

Вони дружили до останнього дня життя легенди. Більше того, готував всенародну улюбленицю до прощання з близькими та публікою саме Аслан Ахмадов. Він робив посмертний грим для жінки

Чому Ірина Білик показала інший образ?

Ірина Білик нагадала, якою вона була раніше

Завдяки тому, що Інстаграм пам’ятає в який день і коли ми робили свої публікації, Ірина Білик віднайшла фото, у публікації з яким розмислює про президенство. Світлину жінка зробила у 2019 році, коли всю країну шокувало рішення Володимира Зеленського піти до уряду. Можна подумати, що рудий колір жінка обрала, щоб стати схожою на музу чоловіка, але тоді Ірина просто змінила свій стиль.

Людмила Гурченко теж полюбляла рудий колір волосся

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.